Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΚΟΥΠΑ ΚΕΡΑΜΙΚΗ

48719
5204558388329
1,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spark wc υγρο τουαλετας 750ml κιτρινο/ενεργο χλωριο

Ανανεωτικό wc υγρό τουαλέτας σε μοναδική συσκευασία 750ml από την εταιρία Spark. Το κιτρινο/ενεργό χλώριο προσφέρει άρωμα φρεσκάδας και αποτελεσματική καθαριότητα σε κάθε χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην τουαλέτα!
Τιμή 1,24 €

PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 1,4kg ADULT - (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)

Η Pedigree σκυλοτροφή 1,4kg Adult με μοσχάρι και λαχανικά είναι η ιδανική επιλογή για τον τετράποδο φίλο μας. Με πλούσια γεύση μοσχαριού και θρεπτικά λαχανικά, προσφέρει στον σκύλο μας ό,τι χρειάζεται για μια ισορροπημένη διατροφή. Το συγκεκριμένο προϊόν θα κάνει τον σκύλο μας να αισθανθεί πιο ευτυχισμένος και υγιής από ποτέ.
Τιμή 6,78 €

NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ)

Ανακαλύψτε την αίσθηση απαλότητας με το NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ). Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει εξαιρετική προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Απολαύστε ένα άνετο και ευχάριστο ξύρισμα με το NOXZEMA SENSITIVE! Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την πραγματική σας ομορφιά!
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Alea ελιές πράσινες χαλκιδικής ροδέλα βάζο 180gr

Οι πιο φρέσκες και νόστιμες ελιές Χαλκιδικής, σε συνδυασμό με την απολαυστική ροδέλα, δημιουργούν ένα μοναδικό γευστικό παζλ. Απολαύστε τις Alea πράσινες ελιές σε βάζο 180gr και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,99 €

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 κλασικό 200ml

Το HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC 2 IN 1 CONDITIONER είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αντικαταμίκρυστη προστασία από την πιτυρίδα. Αποκτήστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας με το HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC 2 IN 1 CONDITIONER και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 2,40 €

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 105μεζ 5,25kg

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη Blue Oxygen της Soft διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας την μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα. Διαρκεί για 100 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 9,98 €