• PYROX ΕΝΤ/ΚΕΣ ΤΑΜΠΛ.
  • PYROX ΕΝΤ/ΚΕΣ ΤΑΜΠΛ.

PYROX ΕΝΤ/ΚΕΣ ΤΑΜΠΛ. 60ΤΜΧ (30+30 ΔΩΡΟ)

48676
5201314165156
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη λευκη 12x28cm 10kg

Η χαρτολέβητα βεζετάλ ατύπωτη λευκή 12x28cm 10kg είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η χαρτονένια λεβητάλ βεζετάλ θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με άνεση και ασφάλεια. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει την καθημερινότητά σας!
Τιμή 38,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless υγρό καθαριστικό πιάτων με χαμομήλι 4lt

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Endless δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Οδηγίες Χρήσης: Προσθέστε 1-2 σταγόνες υγρού στο σφουγγάρι σας και πλύνετε πιάτα, ποτήρια και άλλα σκεύη. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Τιμή 6,30 €

Άλφα φωτιστικό οινόπνευμα 425ml

Οινόπνευμα φωτιστικό μπλε 93 βαθμών κατάλληλο για φωτιστικές λάμπες.Το προϊόν είναι ένα ισχυρό καθαριστικό για πάγκους, ντουλάπια, ντουλάπες , τοίχους , εστίες μόλυνσης και γενικά για δύσκολους λεκέδες.

Τιμή 1,09 €

Rice cakes ρυζογκοφρέτα popcorn 100gr

Το Rice cakes ρυζογκοφρέτα popcorn 100gr της εταιρίας Rice Cakes είναι ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε την πείνα σας. Με την τραγανή υφή του και την απίστευτη γεύση του popcorn, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι και ικανοποιημένοι. Απολαύστε το ως σνακ μεταξύ των γευμάτων σας ή ως μια υγιεινή επιλογή για να ικανοποιήσετε την πείνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 0,69 €

Sweet box κουτι αποθηκευσης τετραγωνο 3,7lt sa-265

Το Sweet Box κουτί αποθήκευσης τετράγωνο 3,7lt sa-265 είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί είναι ιδανικό για το σπίτι, το γραφείο ή το κατάστημα σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Sweet Box κουτί αποθήκευσης τώρα!
Τιμή 2,05 €