• TNS ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ 3Θ 2Μ/ΚΑΛΩΔ.
  • TNS ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ 3Θ 2Μ/ΚΑΛΩΔ.
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ 3Θ 2Μ/ΚΑΛΩΔ. ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΗ

48630
5204558385106
5,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ DISNEY (4 ΣΧΕΔΙΑ) (40570)

Ο ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ DISNEY (4 ΣΧΕΔΙΑ) (40570) είναι το τέλειο δώρο για μικρούς και μεγάλους λάτρεις της Disney. Με τα 4 διαφορετικά σχέδια που περιλαμβάνει, θα δημιουργήσει μια μαγική ατμόσφαιρα στον κήπο σας. Ανακαλύψτε τη μαγεία της Disney με τον ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ DISNEY και απογειώστε τη διακόσμηση σας!
Τιμή 2,48 €

SPIRA ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΩΝ 100ml. - (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ)

Το SPIRA ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΩΝ 100ml είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το παιδί σας από ενοχλητικά έντομα. Με την αποτελεσματική του φόρμουλα, προσφέρει μακράς διάρκειας προστασία ενάντια σε κουνούπια και άλλα ενοχλητικά έντομα. Απλώς ψεκάστε λίγο πριν το παιχνίδι στον κήπο ή τη βόλτα στο πάρκο και απολαύστε τον χρόνο σας ξέγνοιαστα. Αποκτήστε το SPIRA ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΩΝ 100ml τώρα και αφήστε τα ενοχλητικά έντομα στην άκρη!
Τιμή 5,14 €

Tns πιατο ρηχο επιγ, 10,5'' σχεδιο β din/10,5''/β

Το πιάτο ρηχό επίγειο 10,5'' της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος σύμμαχος στο τραπέζι σας. Με το μοναδικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 2,14 €

Uniglass 65250 καραφα olympus 0,5lt

Το Uniglass 65250 καραφα Olympus 0,5lt είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή που θα το δείτε. Με το μοναδικό design του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναβαθμίσει την καθημερινή σας εμπειρία στο σπίτι. Είναι ιδανικό για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με στυλ και κομψότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομμάτι για την κουζίνα σας και να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους.
Τιμή 2,12 €

Κορυφαία προϊόντα

O.B. ταμπόν pro comfort super 16τεμ

Ταμπόν με Dynamic Fit™ technology για απόλυτη άνεση & αξιόπιστη προστασία.

Η τεχνολογία Dynamic Fit™ με τρισδιάστατη δομή εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος και συμβάλλει στην αποτελεσματική απορρόφηση και μεταφορά του υγρού προς το επάνω τμήμα του ταμπόν χάρη στα αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια.

Με κάλυμμα SilkTouch™ για εύκολη τοποθέτηση.

Κατάλληλo για μέρες με μέτρια έως μεγάλη ροή.

Τιμή 2,77 €

Oriental express νουντλς ποτ με μοσχαράκι & μαύρο πιπέρι 85gr

Αυθεντικά ασιατικά νουντλς vegan με μοσχάρι και πιπέρι με λαχταριστή, ελαφρώς πικάντικη συνταγή. Τα σνακ νουντλς είναι πολύ χορταστικά και ετοιμάζονται στη στιγμή, χάρη στην πρακτική συσκευασία που περιέχει και πιρούνι. Έτοιμα σε μόλις 3' λεπτά.

Τιμή 1,95 €

Crich μπισκότα costarica & cacao 1kg

Απολαύστε την απόλυτη λιχουδιά με τα Crich μπισκότα costarica & cacao 1kg! Με την πλούσια γεύση του κακάο και την προσθήκη του αγνού κακάο από την Costa Rica, αυτά τα μπισκότα θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε τα Crich μπισκότα costarica & cacao 1kg τώρα!
Τιμή 2,84 €