• VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 62 6LT
  • VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 62 6LT

VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 62 6LT

48544
5203493050629
1,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SILVO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΣHΜΙΚΩΝ 150ml

Το SILVO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΣΗΜΙΚΩΝ 150ml είναι η ιδανική λύση για να δώσετε λάμψη και λάμψη στα ασημένια αντικείμενα σας. Με μια μόνο κίνηση, τα ασημένια αντικείμενα σας θα λάμψουν ξανά σαν καινούργια. Η ειδική φόρμουλα που περιέχει εξασφαλίζει μακράς διαρκείας αποτελέσματα και προστασία από την οξείδωση. Αποκτήστε το SILVO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΣΗΜΙΚΩΝ 150ml τώρα και απογειώστε τη λάμψη των ασημένιων αντικειμένων σας!
Τιμή 8,10 €

TNS ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΥ (18m) - (18120)

Η TNS ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΥ (18m) - (18120) είναι η ιδανική λύση για την ανάρτηση των ρούχων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με μήκος 18 μέτρων, αυτή η απλώστρα προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα για τα ρούχα σας, ενώ το σίδερο της εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα στη χρήση. Αποκτήστε τώρα τη δική σας TNS ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΥ και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα στον χώρο σας!
Τιμή 12,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με γάλα 160gr

Όλο το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 1,96 €

Tide Lenor 2 σε 1 σκόνη πλυσίματος στο χέρι 450gr

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Tide με άρωμα Lenor Scent Touch, διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα, διότι η σκόνη δεν διαλύεται επαρκώς σε θερμοκρασίες κάτω των 30°C.

Βάρος: 0.45kg

Τιμή 1,56 €

Kraft μπωλ σούπας με καπάκι 16oz 25τεμ

Το Kraft μπωλ σούπας με καπάκι pp 16oz 25τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τις αγαπημένες σας σούπες και γεύματα. Με την ανθεκτική κατασκευή του και το λειτουργικό καπάκι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε το φαγητό σας όπου και αν βρίσκεστε. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία γεύσης και άνεσης.
Τιμή 2,56 €

Αλλατίνη γεμιστά μπισκότα με κακάο & βανίλια 2x200gr

Εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουμε σε κάθε ελληνικό σπίτι προϊόντα Αλλατίνη φτιαγμένα με μεράκι και φροντίδα. Επιλέγουμε συνειδητά να πρεσβεύουμε την Καλοσύνη, μία από τις διαχρονικές μας αξίες, που βρίσκεται στη βάση της σύγχρονης, ισορροπημένης διατροφής.

Τα κλασικά & αγαπημένα μπισκότα Γεμιστά, σε τρεις μοναδικές γεύσεις: Βανίλια, Κακάο, Κακάο & Βανίλια! 

Τιμή 1,98 €