• SAMMAR ΣΦΟΥΓ/ΣΤΡΑ MICROFIBRA 200gr ΛΩΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
  • SAMMAR ΣΦΟΥΓ/ΣΤΡΑ MICROFIBRA 200gr ΛΩΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΗ

SAMMAR ΣΦΟΥΓ/ΣΤΡΑ MICROFIBRA 200gr ΛΩΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΗ

48501
5213000744675
2,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μουσαμας 20m sun line

Η Μουσαμάς 20m sun line είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και εντυπωσιακό περιβάλλον στον χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την ανθεκτικότητά της στις καιρικές συνθήκες, η Μουσαμάς 20m sun line θα σας προσφέρει μια μακροχρόνια λύση για τις ανάγκες σας. Αποκτήστε τη Μουσαμάς 20m sun line σήμερα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 32,22 €

Ποτηροθηκη 2 θεσεων 50τεμ fresh coffee

"Η ποτηροθήκη 2 θέσεων 50τμ fresh coffee είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα ποτήρια σας και να διατηρήσετε την κουζίνα σας τακτοποιημένη. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την πρακτική λειτουργικότητά της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά της. Αναβαθμίστε τον καφέ σας και δώστε έναν αέρα φρεσκάδας στην καθημερινότητά σας με την ποτηροθήκη fresh coffee!"
Τιμή 2,24 €

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΑΝΤΛΙΑ 300ml AEGEAN BREEZE

Ανανεωτικό και αρωματικό, το Κρεμοσάπουνο Αντλία 300ml AEGEAN BREEZE της Παπουτσάνης θα σας ταξιδέψει στις ακατοίκητες παραλίες του Αιγαίου. Με μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει φρέσκα αρώματα και ενυδατικές ιδιότητες, αυτό το κρεμοσάπουνο θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση του καλοκαιριού κάθε μέρα!
Τιμή 1,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Ταινία συσκευασίας καφέ 50x48cm

Η ταινία συσκευασίας καφέ 50x48cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση που θέλει να προστατεύσει τα προϊόντα της κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση. Με υψηλή αντοχή και αξιοπιστία, αυτή η ταινία θα σας εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα σας θα φτάσουν ακέραια στον προορισμό τους. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ταινία συσκευασίας καφέ 50x48cm και κάντε τη διαφορά στην επιχείρησή σας!
Τιμή 0,47 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο άνθη ιβίσκου σακούλα 1lt

Η ανταλλακτική σακούλα άνθη ιβίσκου 1lt της Farcom προσφέρει μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία στα υφάσματα. Απολαύστε την αίσθηση της λεπτής αρωματικής νότας του ιβίσκου και ανανεώστε την εμπειρία σας κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας. Αγοράστε τώρα το Farcom arlem κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό σακούλα άνθη ιβίσκου 1lt και αφήστε τα ρούχα σας να μιλήσουν ?
Τιμή 2,09 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια ντυμένα σπαστά 22cm μαύρα 250τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια είναι ιδανικά για τις ανάγκες σας σε πάρτι, εκδηλώσεις και εστιατόρια. Τα καλαμάκια έχουν μήκος 22 εκατοστά και είναι ντυμένα σπαστά για εύκολη χρήση. Έρχονται σε συσκευασία των 250 τεμαχίων και είναι χρώματος μαύρου, προσθέτοντας στυλ και κομψότητα στο ποτό σας. Απολαύστε το ποτό σας με στυλ και άνεση χρησιμοποιώντας αυτά τα ποιοτικά χάρτινα καλαμάκια.
Τιμή 2,40 €

Practic αρωματικό κρεμαστό για ντουλάπες λεβάντα 4τεμ

PRACTIC ΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΛΕΒΑΝΤΑ (4τεμ) είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα στη ντουλάπα σας. Η εκλεπτυσμένη μυρωδιά της λεβάντας θα σας χαλαρώσει και θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το υπέροχο προϊόν!
Τιμή 0,84 €