• LIME ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΕΤ 7ΤΜΧ
  • LIME ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΕΤ 7ΤΜΧ

LIME ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΕΤ 7ΤΜΧ

48449
5204170100231
0,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα σκόρδο γκρανουλέ 55gr

Σκόρδο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 55 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 2,12 €

Master chef πατατάκια κυματιστά με ρίγανη 250gr

Οι Master chef πατατάκια κυματιστά με ρίγανη 250gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Απολαύστε την τέλεια γεύση της ρίγανης σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τα Master chef πατατάκια κυματιστά με ρίγανη!
Τιμή 2,39 €
Dove αφρόλουτρο petal soft 720ml
Περιορισμένη προσφορά!

Dove αφρόλουτρο petal soft 720ml

Το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (PETAL SOFT) είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν μια απαλή και αρωματική εμπειρία κατά το μπάνιο τους. Η μοναδική σύνθεσή του με φυσικά συστατικά αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ το ευχάριστο άρωμά του θα σας απογειώσει. Αφεθείτε σε μια αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας και καθαριότητας με το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (PETAL SOFT) και ανακαλύψτε την πλούσια αφήγηση που κρύβει κάθε σταγόνα του.
Κανονική τιμή 3,78 € Τιμή 3,29 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού