• PAPOUTSANIS AROMATICS BODY LOTION 200ml - (LOVE) - (VANILLA & SANDALWOOD)
  • PAPOUTSANIS AROMATICS BODY LOTION 200ml - (LOVE) - (VANILLA & SANDALWOOD)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαπουτσάνης

Παπουτσάνης aromatics κρέμα σώματος love με βανίλια & σανδαλόξυλο 200ml

42698
5201109002338
2,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea κρέμα πολλαπλής χρήσης 75ml

Η NIVEA Creme είναι η αυθεντική ενυδάτωση για όλη την οικογένεια. Αυτό το εμβληματικό προϊόν είναι εμπλουτισμένο με Eucerit, που παρέχει στην επιδερμίδα όλη τη φροντίδα προστασίας που χρειάζεται για να παραμείνει απαλή και ελαστική. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, στα σημεία όπου η επιδερμίδα χρειάζεται φροντίδα.

Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά εγκεκριμένη: NIVEA Creme.

Τιμή 1,97 €

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με λάιμ & καρύδα 250ml

Γαλάκτωμα σώματος, εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών A-E-F, πολυσακχαρίτες και φυσικό εκχύλισμα καρύδας. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Έχει ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τιμή 3,69 €

Dove κρέμα σώματος original 250ml

Η DOVE BODY CREAM 250ml είναι η τέλεια λύση για ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματός σας. Με τη μοναδική της φόρμουλα, αφήνει το δέρμα σας απαλό, λείο και ενυδατωμένο. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί αναζωογονημένος και φρέσκος κάθε μέρα με την DOVE BODY CREAM 250ml. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 3,95 €

Cera di cupra κρέμα χεριών σε σωληνάριο 75ml

Κρέμα χεριών με κερί μελισσών που εξασφαλίζει φυσική προστασία του δέρματος, καθυστερώντας τα σημάδια γήρανσης. Η γλυκερίνη προσφέρει μαλακτική δράση. Ενδείκνυται και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Τιμή 1,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Maggi ζωμός λαχανικών 66gr

Ζωμός λαχανικών. Στους κύβους MAGGI τα λαχανικά αποξηραίνονται και κλείνονται μέσα σε ένα μικρό κύβο, απελευθερώνοντας όλη τους τη νοστιμιά και τη πλούσια γεύση στο φαγητό.

Δεν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον αλάτι.

Τιμή 1,28 €

Μινέρβα ελαιόλαδο κλασικό 1lt

Το πρώτο τυποποιημένο ελαιόλαδο στην Ελλάδα, με διακριτική ντελικάτη γεύση, φίνο άρωμα και λαμπερό, καθαρό χρώμα. Είναι η αυθεντική γεύση που από γενιά σε γενιά έχει ταυτιστεί με την απόλαυση του οικογενειακού φαγητού.

Τιμή 14,44 €

Ruffles πατατάκια κυματιστά με γέυση KFC 120gr

Τα Ruffles πατατάκια κυματιστά με γέυση KFC 120gr της εταιρίας Ruffles είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα νόστιμο σνακ που θα τους ικανοποιήσει αμέσως. Με τη μοναδική γεύση του KFC και την τραγανή υφή των Ruffles, αυτά τα πατατάκια θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στη γεύση σας την απόλαυση που της αξίζει!
Τιμή 1,98 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας πράσινο λεμόνι 2x55gr

Τα KLINEX WC Block Power 5 συνδυάζουν 5 δράσεις σε 1 χρήση. Έτσι, κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, απελευθερώνεται η ειδική σύνθεσή τους, που αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων και διατηρεί την τουαλέτα σας υγιεινά καθαρή. Επιπλέον δημιουργούν πλούσιο αφρό και διατηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τη λεκάνη της τουαλέτας σας λαμπερή και καθαρή.

Χαρίζουν υγιεινή καθαριότητα, άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, αποτρέπουν τη συσσώρευση των αλάτων και δημιουργούν πλούσιο αφρό. Δίνουν λάμψη στις επιφάνειες και διατηρούν τη λεκάνη της τουαλέτας καθαρή.

Διαρκούν έως και 300 χρήσεις.

Τιμή 2,08 €