• ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 50Μx38CM
  • ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 50Μx38CM

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 50Μx38CM

48432
5202054035402
4,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oreo μπισκοτα επικαλυψη λευκης σοκολατας 41gr white choco

Ζουληγάρικα μπισκότα Oreo με επικάλυψη λευκής σοκολάτας, το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Αφήστε το γλυκό άρωμα και η γεύση τους να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και ηδονή. Απολαύστε την τέλεια συνδυαστική γεύση του μπισκότου Oreo με την λευκή σοκολάτα και αφεθείτε σε μια απόλαυση χωρίς τέλος. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 0,66 €

ΤΣΑΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ Νο 40 - (10kg)

Η τσάντα ζαχαροπλαστείου Νο 40 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε ζαχαροπλαστείο και ζαχαροπλάστη. Με χωρητικότητα 10kg, αυτή η τσάντα θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα γλυκά σας με άνεση και ασφάλεια. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που θέλει να κρατήσει τα προϊόντα του ασφαλή και καθαρά. Αποκτήστε τώρα την τσάντα ζαχαροπλαστείου Νο 40 και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την προσεγμένη ?
Τιμή 40,62 €

Toshiba λάμπα led 3P E14 4,7/40W 4000k 3τεμ

Η Toshiba λάμπα led 3P E14 4,7/40W 4000k 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φωτιστική σας λύση. Με την υψηλή ποιότητα και τη φωτεινότητα που προσφέρει, θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη του στον καθημερινό σας βίο.
Τιμή 5,20 €

Κορυφαία προϊόντα

Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr

Η Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση της παιδικής αναμνηστικής γλύκας. Κάθε δαχτυλίδι περιέχει λεπτή σοκολάτα με γεμάτη γεύση γάλακτος και μια απαλή, κρεμώδη εσωτερική γέμιση. Με την Kinder σοκολάτα, η ευχαρίστηση γίνεται γλυκιά και αξέχαστη.
Τιμή 3,63 €

Αμπελήσιους ερυθρός ημίγλυκος οίνος αηγιωργίτικο 500ml

Εκφραστικό, πληθωρικό, γενναιόδωρο. Αυτοκρατορικό μπουκέτο από ξερά δαμάσκηνα και φρούτα του δάσους. Σαγηνευτική βελούδινη γεύση που συνοδεύει ως απεριτίφ φρούτα ,ξηρούς καρπούς και κίτρινα τυριά. Από τις ποικιλίες Αηγιωργίτικο , Merlot, Syrah, και τους ημιορεινούς αμπελώνες της Βόρειας Πελοποννήσου.

Συστάσεις σερβιρίσματος: Συνοδεύει κυρίως, ως απεριτίφ αλλά και με λευκά κρέατα.Πίνετε σε θερμοκρασία: 8ο-10ο C

Τιμή 2,60 €

Relevi spluff wc block λεκάνης blouquet 4x33gr

Η Relevi spluff wc block λεκάνης blouquet 4x33gr της εταιρίας Granforte είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε άρωμα και φρεσκάδα στην τουαλέτα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί για πολλές ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,54 €

Simba γατοτροφή κονσέρβα με κουνέλι 415gr

Η Simba γατοτροφή κονσέρβα με κουνέλι 415gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κουνέλι ως κύρια πηγή πρωτεΐνης, αυτή η γατοτροφή προσφέρει μια ισορροπημένη διατροφή που καλύπτει όλες τις διατροφικές ανάγκες της γάτας σας. Η πλούσια γεύση και η υψηλή ποιότητα των υλικών θα κάνουν το τεράστιο αυτό πλεονέκτημα για το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Αποκτήστε τη Simba γατοτροφή κονσέρβα με κουνέλι τώρα και προσφέρετε στη
Τιμή 0,69 €

Bubble υγρό καθαριστικό τζαμιών 4lt

Καθαριστικό τζαμιών και πλαστικών αντικειμένων, με καλή διαβρεκτική δράση και άριστη διαλυτότητα των λιπών.

Στέγνωμα χωρίς να αφήνει γραμμές

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό τζαμιών, υαλοπινάκων και πλαστικών αντικειμένων

Για καθαρισμό επιφανειών αραιώνονται 50-100ml σε 8 λίτρα νερού Ελληνικής κατασκευής

Τιμή 2,56 €