• ΣΑΚ. ΤΣΑΝΤΑ 40CM.
  • ΣΑΚ. ΤΣΑΝΤΑ 40CM.

ΣΑΚ. ΤΣΑΝΤΑ 40CM. 1KG ΜΠΛΕ

48417
5300126290862
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

OVERLAY ΥΓΡΗ ΠΑΡΚΕΤΙΝΗ 1lit

Η OVERLAY ΥΓΡΗ ΠΑΡΚΕΤΙΝΗ 1lit είναι η ιδανική λύση για να δώσετε λάμψη και προστασία στα ξύλινα δάπεδα σας. Με μια μόνο εφαρμογή, το προϊόν μας προσφέρει μακράς διάρκειας προστασία και αντοχή στο χρόνο, ενώ ταυτόχρονα ανανεώνει το φυσικό χρώμα του ξύλου σας. Αφήστε την OVERLAY να κάνει τη δουλειά της και θα εντυπωσιάσετε με τα αποτελέσματα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και προστατευμένο δάπεδο στο σπίτι σας!
Τιμή 5,88 €

ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 1,68lit - (42μεζ.) - (ΛΕΒΑΝΤΑ)

Η ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 1,68lit - (42μεζ.) - (ΛΕΒΑΝΤΑ) είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της Λεβάντας. Με την αρωματική του σύνθεση και την πλούσια γεύση του, θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν εξωτικό κήπο γεμάτο λουλούδια. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει τη μοναδική εμπειρία που σας προσφέρει η ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ. Αγοράστε το τώρα και ζήστε τη μαγεία της Λεβάντας!
Τιμή 8,04 €

Miglior σκυλοτροφη κονσερβα 405gr βοδινο

Η Miglior σκυλοτροφή κονσέρβα 405gr βοδινό είναι η ιδανική επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο βοδινό κρέας και υψηλή ποιότητα συστατικών, προσφέρει μια θρεπτική γεύση που θα λατρέψει. Η εταιρία Morando Miglior είναι γνωστή για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της, ενώ η κονσέρβα 405gr είναι η τέλεια μορφή για να προσφέρετε στον αγαπημένο σας σκύλο μια γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα τη Miglior σκυλοτροφή κονσέρβα 405gr βοδινό και
Τιμή 0,64 €

LIPOSAN 4,8G CLASSIC (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)

Το LIPOSAN 4,8G CLASSIC είναι το απόλυτο must-have προϊόν για κάθε οικογένεια! Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα χείλη σας, κρατώντας τα απαλά και ενυδατωμένα όλη μέρα. Η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κερδίσει αμέσως, ενώ η βολική συσκευασία του κάνει το LIPOSAN 4,8G CLASSIC ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το LIPOSAN 4,8G CLASSIC και να φροντίσετε τα χείλη σας με τον καλύτ?
Τιμή 2,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Λουμίδης ελληνικός καφές 490gr

Ο ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® με το μοναδικό άρωμα και τη ξεχωριστή γεύση χρησιμοποιεί για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 8,51 €

Έλμα μαστίχα χίου με δυόσμο χωρίς ζάχαρη 10τεμ

Η Ελμα μαστίχα Χίου με δυόσμο χωρίς ζάχαρη 10τεμ είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη μοναδική γεύση της μαστίχας από τη Χίο με ένα αναζωογονητικό άρωμα δυόσμου. Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Χίου σε κάθε δάγκωμα, χωρίς ζάχαρη για μια υγιεινή επιλογή. Αγοράστε τώρα τα 10τεμ προϊόντα της Έλμα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 7,62 €

Ομοσπονδία μανιτάρια τεμαχισμένα green house 190gr

Μανιτάρια τεμαχισμένα που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε πιάτο. Τα μανιτάρια έχουν υψηλή θρεπτική αξία. Είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένο λίπος, νάτριο και καθόλου χοληστερίνη! 

Τιμή 0,94 €

Milka σοκολάτα bubbly alpine milk 90gr

Η Milka σοκολάτα bubbly alpine milk 90gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιές απολαύσεις. Με τη μοναδική της γεύση και την τραγανή υφή, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Αφεθείτε στην απόλαυση και απολαύστε την Milka σοκολάτα bubbly alpine milk 90gr τώρα!
Τιμή 1,11 €