• SAM ΣΑΚ. ΑΠΟΡ. ΜΙΝΙ 50Χ50 (20ΤΜΧ/ΡΟΛΟ)
  • SAM ΣΑΚ. ΑΠΟΡ. ΜΙΝΙ 50Χ50 (20ΤΜΧ/ΡΟΛΟ)

SAM ΣΑΚ. ΑΠΟΡ. ΜΙΝΙ 50Χ50 (20ΤΜΧ/ΡΟΛΟ)

48384
5213000740523
0,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΝΕΛΑ 13G

Η ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΝΕΛΑ 13G είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τη φρεσκάδα της μαστίχας με τη ζεστασιά της κανέλας. Με μια μόνο γεύση, μπορείτε να ταξιδέψετε στους αρωματικούς δρόμους της Μεσογείου. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας για ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Τιμή 0,81 €

Γιωτης μιγμα για παγωτο 483gr, σοκολατα

Απολαύστε τη γεύση του Γιωτή μίγματος για παγωτό σε μια νόστιμη σοκολάτα! Με τα 483gr αυτού του προϊόντος, θα απολαύσετε μια πλούσια γεύση που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση του παγωτού με τον δικό σας τρόπο!
Τιμή 3,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου cream crackers χωρίς ζάχαρη 165gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 1,70 €

Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη πλαστικό μεγάλο 2τεμ

Αναζητάτε τον τέλειο τρόπο για να καθαρίσετε το νερό σας; Το Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη πλαστικό μεγάλο 2τεμ είναι η ιδανική λύση! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, αυτό το φίλτρο θα σας παρέχει καθαρό και ασφαλές νερό για κάθε χρήση. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη τώρα και απολαύστε κρυστάλλινα καθαρό νερό κάθε μέρα!
Τιμή 0,43 €

Ινδία μείγμα για κοτόπουλο 50gr

Ανακαλύψτε τη μαγεία της Ινδίας με το μείγμα για κοτόπουλο 50gr. Με τις εκλεκτές μπαχαρικές γεύσεις που περιέχει, θα ταξιδέψετε στην Ανατολή με κάθε μαγειρευτό πιάτο. Απογειώστε τις γεύσεις σας και δώστε νέα ζωή στις συνταγές σας με αυτό το μοναδικό προϊόν!

Τιμή 1,45 €

Fresh box φαγητοδοχείο στρόγγυλο 3 θέσεων με καπάκι 1,35lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο στρόγγυλο 3 θέσεων με καπάκι 1,35lt είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα φαγητά σας φρέσκα και νόστιμα. Με χωρητικότητα 1,35lt και τρεις θέσεις, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε το φαγητό σας με ασφάλεια και άνεση. Απολαύστε το φαγητό σας όπου κι αν βρίσκεστε με το Fresh Box φαγητοδοχείο!
Τιμή 2,32 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού