• ΓΑΝΤΙΑ ΛΑΤΕΞ ΑΠΟΥΔΡΑΡΙΣΤΑ ΛΕΥΚΑ 100TMX M PRACTIC
  • ΓΑΝΤΙΑ ΛΑΤΕΞ ΑΠΟΥΔΡΑΡΙΣΤΑ ΛΕΥΚΑ 100TMX M PRACTIC

ΓΑΝΤΙΑ ΛΑΤΕΞ ΑΠΟΥΔΡΑΡΙΣΤΑ ΛΕΥΚΑ 100TMX M PRACTIC

48306
5203399240155
3,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ποτηρι χαρτινο coffee time double wall 16οz 25τεμ

Το ποτήρι χαρτίνο Coffee Time Double Wall 16oz 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον καφέ σας με άνεση και στυλ. Η διπλή τοιχώματος του προσφέρει εξαιρετική μόνωση, κρατώντας τον καφέ σας ζεστό για περισσότερο χρόνο. Με την χωρητικότητα των 16 ουγκών, μπορείτε να απολαύσετε μεγαλύτερη ποσότητα καφέ χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσο γρήγορα θα κρυώσει. Απολαύστε την απόλαυση του καφέ σας όπου κι αν βρίσκεστε με το πρακτικό κ?
Τιμή 1,76 €

Tns γλαστρακι πλαστικο με λουλουδια χειρολαβεσ eva5639 32-800-1504

Ζωηρά χρώματα και μοντέρνος σχεδιασμός χαρακτηρίζουν το γλαστράκι πλαστικό με λουλούδια χειρολαβές eva5639 32-800-1504 από την εταιρία Tns. Ανανεώστε τον χώρο σας με αυτό το μοναδικό διακοσμητικό αντικείμενο που θα φέρει φρεσκάδα και ζωντάνια στο περιβάλλον σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα αίσθηση στον χώρο σας!
Τιμή 1,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ είναι ο απαραίτητος σύντροφος για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα ποτήρια σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 7,08 €

Gliss conditioner ultimate repair 200ml

Για πολύ ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε το Conditioner Ενδυνάμωσης Gliss Ultimate Repair με ΥΓΡΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ + PEARL SERUM καλύπτει στοχευμένα τις ανάγκες των πολύ ταλαιπωρημένων, ξηρών μαλλιών, επαναφέρει τη χαμένη κερατίνη και επανορθώνει εντατικά τη δομή της τρίχας.

95% Συστατικά φυσικής προέλευσης. Κορμός μπουκαλιού από 30% ανακυκλωμένο PE.

Τιμή 2,38 €

Melissa πέννες ριγέ ολικής αλέσεως 500gr

Τα ζυμαρικά Melissa Oλικής Aλέσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών.

Τιμή 1,39 €

Λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νo50 35x14cm 6lt

Η πλαστική λεκάνη αχιβάδα Νο50 35x14cm 6lt είναι ο απαραίτητος σύντροφος στο μπάνιο σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, θα σας προσφέρει άνεση και πρακτικότητα κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε να σας ξεγελάσει η απλότητα της, αυτή η πλαστική λεκάνη είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στον χώρο σας!
Τιμή 1,59 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα clean & flex μέτρια 3τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα clean & flex μέτρια 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά την τελειότητα στη φροντίδα των δοντιών του. Με την μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα υλικών, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία από την τερηδόνα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,85 €