• ΚΑΝΤΗΛΗΘΡΑ ΣΥΝΘ.
  • ΚΑΝΤΗΛΗΘΡΑ ΣΥΝΘ.

ΚΑΝΤΗΛΗΘΡΑ ΣΥΝΘ. ΦΕΛΛΟΣ 50ΤΜΧ

48292
5200111875732
5,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Proderm σκονη πλυντηριου 1,678kg 23μεζ,

Η Proderm σκόνη πλυντηρίου 1,678kg 23μεζ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα καθαρισμού. Με την εξαιρετική της σύνθεση, εγγυάται λαμπερά και καθαρά ρούχα με κάθε πλύση. Αφήστε τη Proderm να φροντίσει τα ρούχα σας με αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 12,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt

Το Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με την εκλεκτή του γεύση και την αρωματική του εμπειρία, θα κάνει τις γεύσεις σας να ξεχωρίζουν. Απολαύστε το σε σαλάτες, μαρινάδες, σάλτσες και όπου αλλού θελήσετε να προσθέσετε μια νότα πολυτέλειας στις δημιουργίες σας. Αποκτήστε το Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικά καλής γεύσης!
Τιμή 2,94 €

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml της εταιρίας Finish θα κάνει τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά με ένα μόνο πέρασμα. Η μοναδική φόρμουλα του διαλύει τις λεκέδες και τα υπολείμματα φαγητού, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα σας από σημάδια και γρατζουνιές. Αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμοϋ που προσφέρει!

Τιμή 4,66 €

Estia ρόδα κοπής πίτσας ανοξείδωτη 6cm

Η Estia ρόδα κοπής πίτσας ανοξείδωτη 6cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της πίτσας. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, εξασφαλίζεται η μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία της. Η εύκολη χρήση και η ακρίβεια στο κόψιμο της πίτσας κάνουν την εμπειρία του φαγητού ακόμα πιο ευχάριστη. Αποκτήστε τώρα την Estia ρόδα κοπής πίτσας και απολαύστε την τέλεια πίτσα κάθε φορά!
Τιμή 2,67 €