• MAXI ΧΑΡΤ/ΛΑ FACIAL 2Φ 80ΤΕΜ.
  • MAXI ΧΑΡΤ/ΛΑ FACIAL 2Φ 80ΤΕΜ.

MAXI ΧΑΡΤ/ΛΑ FACIAL 2Φ 80ΤΕΜ.

47932
5202505008207
0,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΕΤΣΕΤΑ LAVETES WHITE 100% BAΜΒAKI (30x30cm) (4τεμ) 480gr.

Η πετσέτα Lavetes White 100% βαμβάκι δημιουργεί μια αίσθηση πολυτέλειας και απαλότητας στην επαφή με το δέρμα σας. Με βάρος 480γρ, η πετσέτα αυτή είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας περιποίηση. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση πολυτέλειας κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε την τώρα!
Τιμή 2,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Duck block χωρίς θήκη fresh patch marine 12τεμ

Η Duck block χωρίς θήκη fresh patch marine 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτα απαραίτητο στον καθημερινό καθαρισμό του σπιτιού τους. Με την εγγύηση της εταιρίας Duck, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει αποτελεσματική προστασία και αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς!
Τιμή 5,30 €

Pedigree μπισκοτα biscrok 400gr, gravy bones

Τα Pedigree μπισκότα biscrok 400gr, gravy bones είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο να χαρεί. Με γεύση που τους αρέσει και θρεπτικά συστατικά που τους κρατούν υγιείς, αυτά τα μπισκότα θα γίνουν η αγαπημένη λιχουδιά τους. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε στον τετράποδο φίλο σας πόσο τον αγαπάτε!
Τιμή 3,68 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto siciliana 190gr

Η σάλτσα μαγειρικής "Pesto Siciliana" της Barilla είναι μια προϊόν σάλτσας που παράγεται από την εταιρεία Barilla, μία από τις γνωστότερες εταιρείες παραγωγής ζυμαρικών και συναφών προϊόντων τροφίμων. Η "Pesto Siciliana" είναι μια παραλλαγή της παραδοσιακής ιταλικής σάλτσας πέστο, με ειδικά υλικά που αντιπροσωπεύουν τη γεύση της Σικελίας.

Τιμή 2,75 €

Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr

Η κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες της εταιρείας Oscar πιθανότατα αναφέρεται σε ένα προϊόν σοκολάτας που είναι διαμορφωμένο για να είναι πιο υγιεινό, πιθανώς μειωμένης ζάχαρης ή με άλλες υγιεινές προσθήκες.

Τιμή 1,54 €