• RODON ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 800gr ΛΕΥΚΟ 3Φ
  • RODON ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 800gr ΛΕΥΚΟ 3Φ

RODON ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 800gr ΛΕΥΚΟ 3Φ

47925
5213000210590
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Piltsis μεσογειακο κριθαροτο με κανθαρελες 200gr

Η Piltsis προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία με το μεσογειακό κριθαρότο της και τις κανθαρέλες 200gr. Απολαύστε τον πλούσιο συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Μεσογείου. Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Πιλτσής και αφεθείτε σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Τιμή 2,97 €

Κουπα ρρ σετ 3τεμ

Το σετ κούπας 3 τεμαχίων προσφέρει στους χρήστες την τέλεια λύση για την καθημερινή τους απόλαυση του καφέ ή του τσαγιού. Με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, αυτές οι κούπες θα προσθέσουν στυλ στο σπίτι σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές στη χρήση και εύκολες στη φροντίδα. Αποκτήστε τώρα το σετ κούπας 3 τεμαχίων και απολαύστε τις αγαπημένες σας ποτά όποτε θέλετε!
Τιμή 2,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ ψεκαστήρι 500ml

Το "Κύκλωψ ψεκαστήρι 500ml" αναφέρεται σε ένα ψεκαστήρι που έχει χωρητικότητα 500 ml. Τα ψεκαστήρια χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή υγρών ουσιών, όπως νερό, λίπασμα, φυτοφάρμακα, απολυμαντικά ή άλλα υγρά προϊόντα, σε διάφορες εργασίες και εφαρμογές.

Τιμή 0,97 €

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 50μεζ 3,25kg

Η SKIP ΣΚΟΝΗ 3,25kg (50μεζ.) - (ACTIVE CLEAN) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Με την προηγμένη τεχνολογία ACTIVE CLEAN, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις ακαθαρσίες, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα διακριτικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε την SKIP ΣΚΟΝΗ σήμερα και απολαύστε πλυμένα ρούχα με αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 9,96 €

Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 350ml

Η Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 350ml είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με το μοναδικό της design και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, θα απολαύσετε τον καφέ σας με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με έναν ποιοτικό καφέ που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 5,09 €

Axe αποσμητικό after shave africa 100ml

Το ΑΧΕ Africa after shave με κλασικό άρωμα από ένα εξωτικό μείγμα από ζεστά Αφρικανικά μπαχαρικά και αρώματα, είναι σχεδιασμένο να προστατεύει μετά το ξύρισμα. 

Τιμή 4,82 €