• ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 380gr.
  • ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 380gr.

ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 380gr.

47540
5202451090417
2,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΣΠΟ ΤΡΙΠΟΔΟ Νο1 0,70lit - (ALY-641)

Η τριποδική κάσπα Νο1 της TNS είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Με χωρητικότητα 0,70lit και ποιοτική κατασκευή από πλαστικό, αυτή η κάσπα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα φυτά σας υγιή και ενυδατωμένα. Αποκτήστε την τώρα και εντυπωσιάστε με την ποιότητα και τη λειτουργικότητά της!
Τιμή 1,96 €

Μελισσα 500gr, τορτελινια 5 τυρια

Το μέλι Μελισσα 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μελιού σε κάθε κουταλιά και ανακαλύψτε τα οφέλη του για την υγεία σας.

Οι τορτελίνια 5 τυριά της εταιρίας μας είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Απολαύστε τον συνδυασμό των πέντε διαφορετικών τυριών σε μια μοναδική γεύση που θα σας καταπλήξει. Αφεθείτε στην απόλα?
Τιμή 4,52 €

Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ μωβ

Ζebra. Αποκτήστε την πολυτέλεια και το στυλ που αξίζετε με τις μωβ χαρτοπετσέτες πολυτελείας 33x33cm από την εταιρία Ζebra. Η απαλή υφή και η ποιότητα του χαρτιού θα σας εντυπωσιάσουν, ενώ οι ζωηρές αποχρώσεις θα δώσουν ένα μοναδικό ύφος στο τραπέζι σας. Αποκτήστε τώρα τις χαρτοπετσέτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.
Τιμή 0,73 €

WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ (24x5cm)

Το τηγάνι WOODSTONE διαθέτει μέγεθος 24x5cm και είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με την μοναδική του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το WOODSTONE τηγάνι είναι απαραίτητο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας με ένα προϊόν που θα σας κάνει να λατρέψετε τη μαγειρική ακόμα περισσότερο.
Τιμή 13,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrifreda chocofreda πραλίνα φουντουκιού 400gr

Η Agrifreda Chocofreda είναι μια εταιρεία που παράγει νόστιμες πραλίνες φουντουκιού. Η πραλίνα φουντουκιού της εταιρείας έχει βάρος 400gr και είναι ιδανική για όσους λατρεύουν το γλυκό συνδυασμό του φουντουκιού με τη σοκολάτα. Μπορείτε να την απολαύσετε ως επιδόρπιο ή σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,83 €

Ήβη 100% φυσικός χυμός πορτοκάλι 250ml

Ένας αιώνας πέρασε σχεδόν από τη στιγμή γέννησης της Ήβη! Το 1926, ο ιδρυτής της Νίκος Παναγόπουλος, αποφάσισε να δημιουργήσει μια μικρή βιομηχανία αναψυκτικών στο Μαρούσι με το όνομα Ήβη, εμπνευσμένο από τη νεαρή χαριτωμένη θεά που δρόσιζε τους θεούς του Ολύμπου με νέκταρ. Από τότε λοιπόν έγινε γνωστή η αγαπημένη σε όλους πλέον ΗΒΗ.

Τιμή 0,59 €

Rice up τσιπς ολικης 60gr, sour cream & onion

Οι Rice up τσιπς ολικής 60gr, με γεύση sour cream & onion, είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Η τέλεια συνδυαστική γεύση του ξινόκρεμα και του κρεμμύδιου θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα χωρίς ενοχές, καθώς είναι φτιαγμένα από ολικής άλεσης ρύζι, χωρίς ΓΜΟ και τεχνητές χημικές ουσίες. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,95 €

Θυμιατό πορσελάνης 06-02151

Η μοναδική ομορφιά και ποιότητα του ΟΕΜ θυμιατό πορσελάνης μπλε θα σας εντυπωσιάσει αμέσως. Με τη λεία επιφάνειά του και το λαμπερό χρώμα του, αυτό το προϊόν θα φωτίσει κάθε χώρο του σπιτιού σας. Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με αυτό το εκλεπτυσμένο αξεσουάρ και κάντε τον χώρο σας να ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στο σπίτι σας!

Τιμή 3,01 €