• ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ - (ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ)
  • ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ - (ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ)

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ - (ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ)

47522
5202290000820
0,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ζωγραφος μαρμελαδα με στεβια 330gr, ροδακινο

Η μαρμελάδα Ζωγράφος με στέβια 330gr, ροδάκινο, είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την απίστευτη γεύση της. Απολαύστε την πλούσια γεύση του ροδακινού σε συνδυασμό με τη γλυκύτητα της στέβιας, χωρίς να προσθέτετε περιττές θερμίδες στη διατροφή σας. Αποκτήστε τη μαρμελάδα Ζωγράφος τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,21 €

ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/1 GNPPL-11

Αναβαθμίστε την εμφάνιση και την οργάνωση της κουζίνας σας με το καπάκι PP διαφανές GN1/1 GNPPL-11. Αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή από εξωτερικούς παράγοντες. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει.
Τιμή 5,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Noxzema αποσμητικό roll-on invisible her 50ml

To αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Invisible, χάρη στην τεχνολογία Anti-Marks, προστατεύει τα ρούχα από λευκά και κίτρινα σημάδια. Η ειδική του σύνθεση φροντίζει την επιδερμίδα και τα ρούχα σας,απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί και προσφέρει 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Eίναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει υπέροχο θηλυκό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,33 €

Bic αναπτήρας maxi 1τεμ

Αναβαθμίστε το στυλ σας με τον Bic αναπτήρα maxi! Αυτός ο αναπτήρας συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ, κάνοντας τον απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε περίσταση. Με την αξιοπιστία της εταιρίας Bic, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα έναν αναπτήρα που λειτουργεί άψογα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει - αποκτήστε τον Bic αναπτήρα maxi τώρα!
Τιμή 1,00 €

Jumbo crunchy waves κρέμα και άνιθος χωρίς γλουτένη 90gr

Η Jumbo crunchy waves κρέμα και άνιθος χωρίς γλουτένη 90gr από την Ohonos snacks θα σας καταπλήξει με την απίστευτη γεύση της. Απολαύστε ένα νόστιμο σνακ χωρίς αναστολές και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση της!
Τιμή 1,12 €

Pringles Ketchup 165gr

Τα νέα Pringles πατατάκια με γεύση κέτσαπ είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ! Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα κλασικά πατατάκια. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,42 €
Endless χαρτί κουζίνας stronger 40m 3φυλλο 600gr Endless χαρτί κουζίνας stronger 40m 3φυλλο 600gr
Περιορισμένη προσφορά!

Endless χαρτί κουζίνας stronger 40m 3φυλλο 600gr

Ένα ανθεκτικό στη χρήση και στο χρόνο χαρτί κουζίνας, που συνδυάζει οικονομία και πρακτικότητα. Δεν αφήνει χνούδια, με εξαιρετική απορροφητικότητα και απαλότητα για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Κανονική τιμή 2,42 € Τιμή 2,24 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €