• RUGEN ΦΙΛΕΤΟ ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ 190gr.
  • RUGEN ΦΙΛΕΤΟ ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ 190gr.

RUGEN ΦΙΛΕΤΟ ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ 190gr. - (ΣΕ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ)

47479
0639138717902
3,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λητη σαμαλι 85gr,

Η Λητη σαμαλι 85gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ξετρελάνει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα του σε κάθε δαγκωνιά και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,93 €

TNS ΦΩΤΑΚΙ ΝΥΚΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ - (D582)

Το TNS ΦΩΤΑΚΙ ΝΥΚΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ - (D582) είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε μια ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό του και το απαλό φως που εκπέμπει, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε έναν ήρεμο ύπνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου και να μετατρέψετε τον ύπνο σας σε μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 1,00 €
OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)
Περιορισμένη προσφορά!

OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)

Το OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ) θα μεταμορφώσει τον τρόπο που πλένετε τα ρούχα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση και το εκθαμβωτικό άρωμα των τροπικών λουλουδιών, θα απογειώσει την εμπειρία σας στο πλύσιμο. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να αναδείξουν την απόλυτη φρεσκάδα και λάμψη που τους αξίζει.
Κανονική τιμή 6,19 € Τιμή 5,51 €
  • -0,68 €
  • -0,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόβουρτσα double action charcoal μέτρια 1τεμ

Η Colgate double action charcoal οδοντόβουρτσα μέτρια μαύρη με πράσινο είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή δόντια. Η εξαιρετική ποιότητα και η μοναδική τεχνολογία της Colgate θα σας χαρίσουν ένα αξεπέραστο αποτέλεσμα καθαριότητας και προστασίας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας Colgate double action charcoal οδοντόβουρτσα τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!

Τιμή 0,58 €

Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm

Ανανεωμένος στιλ και λειτουργικότητα συναντούν την ποιότητα και την αντοχή στο Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm. Με μοντέρνο design και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα δώσει μια πινελιά πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 4,51 €

Λιβανιστήρι χυτό κοφτό

Το λιβανιστήρι χυτό κοφτό είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της Λιβανέζικης κουζίνας. Αποτελείται από χυτό κοφτό κρέας (συνήθως αρνί ή μοσχαρίσιο) που ψήνεται μαζί με διάφορα μπαχαρικά, λαχανικά και μυρωδικά. Συνήθως σερβίρεται με ρύζι, πιλάφι ή πίτα, και συνοδεύεται με σως γιαουρτιού ή ταχίνι. Το λιβανιστήρι χυτό κοφτό είναι ένα πλούσιο και γευστικό πιάτο που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της ανατολίτικης κουζίνας.
Τιμή 4,63 €

Chupa chups xxl playlist γλειφιτζούρι 25x29gr

Το Chupa Chups XXL Playlist γλειφιτζούρι είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας! Με 25 διαφορετικές γεύσεις σε μια συσκευασία, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τη γεύση των αγαπημένων σας τραγουδιών καθώς γλειφίζετε αυτό το νόστιμο γλειφιτζούρι! Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια γευστική εμπειρία με το Chupa Chups XXL Playlist!
Τιμή 12,36 €