• PALMOLIVE ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml - (KOKKINO / ΚΛΑΣΣΙΚΟ)
  • PALMOLIVE ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml - (KOKKINO / ΚΛΑΣΣΙΚΟ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPalmolive

PALMOLIVE ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml - (KOKKINO / ΚΛΑΣΣΙΚΟ)

47473
8003520000385
3,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπουκαλι μουσταρδας 500ml GPS-500

Η μουστάρδα GPS-500 της εταιρίας είναι το απόλυτο απαραίτητο στοιχείο κάθε κουζίνας. Με τη μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, δίνει μία νότα πικάντικου αλλά ταυτόχρονα γλυκού γεύσης σε κάθε πιάτο. Το μπουκάλι 500ml είναι η ιδανική ποσότητα για να έχετε πάντα στην κουζίνα σας, ενώ το ενσωματωμένο GPS σας εξασφαλίζει πως ποτέ ξανά δε θα χάσετε τη μουστάρδα σας στο ψυγείο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 1,55 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ breakfast 12x28cm 10kg

Αναβαθμίστε τον τρόπο που μεταφέρετε τα πρωινά σας με τις υπέροχες χαρτοσακούλες κραφτ καφέ! Με μέγεθος 12x28cm και χωρητικότητα 10kg, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για να μεταφέρετε με άνεση όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα πρωινού. Είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό χαρτί κραφτ που εξασφαλίζει την ασφάλεια των προϊόντων σας και παράλληλα προσθέτει ένα στυλάτο στοιχείο στην καθημερινή σας εμφάνιση. Αποκτήστε τις σήμερα και ανανεώστε ?
Τιμή 31,51 €

Maitre Marcel μουστάρδα dijon αυθεντική 200ml

Η μουστάρδα Dijon 200gr. είναι η τέλεια προσθήκη για κάθε γεύμα σας. Με την αυθεντική γεύση της Γαλλίας, αυτή η μουστάρδα θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, ή ακόμα και σε σάλτσες. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το αγαπημένο προϊόν και να αναβαθμίσετε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 4,44 €

NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PURE FOAM 0% 750ml

Ανακαλύψτε την απαλή φρεσκάδα του NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PURE FOAM 0% 750ml. Με μια μοναδική φόρμουλα που δεν περιέχει παραβένια, αυτό το αφρόλουτρο θα σας χαρίσει μια αίσθηση καθαριότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της μεταμορφωτικής φροντίδας με το NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PURE FOAM 0% 750ml.
Τιμή 2,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Palmolive αφρόλουτρο naturals καρύδα 650ml

Ζήστε την εμπειρία της φυσικής αναζωογόνησης με το Palmolive αφρόλουτρο naturals καρύδα 650ml. Αφήστε το άρωμα της καρύδας να σας αγκαλιάσει και να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απολαύστε την πλούσια αφρόσαπουνο που θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφεθείτε στην αίσθηση της φρεσκάδας και ανανέωσης κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Palmolive αφρόλουτρο naturals καρύδα.
Τιμή 2,74 €

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι & λεμόνι με αντλία 650ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή και άρωμα λεμονιού είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,36 €

Every day σερβιέτες sensitive maxi night 30τεμ

Η EVERYDAY ΤΡΙΠΛΗ SENSITIVE MAXI NIGHT 30TEM είναι η ιδανική επιλογή για απόλυτη προστασία και άνεση κάθε νύχτα. Με την τριπλή της προστασία και την εξαιρετική ευαισθησία, σας εξασφαλίζει ήρεμο ύπνο και αίσθηση ασφάλειας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε την καλύτερη νύχτα ύπνου σας!
Τιμή 4,27 €

Scentos μαρκαδόρος αρωματικός metallics 8τεμ

Οι Scentos μαρκαδόροι αρωματικοί metallics 8τεμ θα σας μαγέψουν με τα λαμπερά χρώματά τους και τα εκπληκτικά αρώματά τους. Κάντε την επόμενη γραφή σας μοναδική με αυτούς τους μαρκαδόρους που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε τους τώρα και αφήστε τη μαγεία των αρωμάτων να σας συνοδεύει καθημερινά!
Τιμή 4,15 €

Endless χαρτοπετσέτες premium μπλε 33x33cm 50 φύλλα

Οι χαρτοπετσέτες Endless premium μπλε διαστάσεων 33x33cm είναι ιδανικές για κάθε περίσταση. Με 50 φύλλα σε κάθε πακέτο, θα έχετε αρκετές πετσέτες για να χρησιμοποιήσετε σε πάρτι, γεύματα ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Οι πετσέτες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χαρτί, ανθεκτικό και απορροφητικό. Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα των χαρτοπετσετών Endless premium μπλε σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 1,30 €