• PATTEX ΒΕΝΖΙΝΟΚΟΛΛΑ 50gr.
  • PATTEX ΒΕΝΖΙΝΟΚΟΛΛΑ 50gr.

PATTEX ΒΕΝΖΙΝΟΚΟΛΛΑ 50gr.

42539
8004630892112
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Luxury κουτί για σιροπιαστά sweet stories 23x12,5x4,5cm 10kg

Το Luxury κουτί για σιροπιαστά sweet stories 23x12,5x4,5cm 10kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν πολυτέλεια και ποιότητα. Με το μοναδικό του design και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, αυτό το κουτί θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει κάθε δώρο αξέχαστο. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στον κόσμο του γλυκού!
Τιμή 16,09 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής sugo napoletana είναι μια γευστική σάλτσα της ιταλικής εταιρείας Barilla, με βάση τη ναπολιτάνικη κουζίνα. Έχει βάση ντομάτας και περιέχει επιπλέον μπαχαρικά και μυρωδικά που προσδίδουν μια πλούσια γεύση. Το βάζο περιέχει 400γρ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή λαχταριστών ιταλικών πιάτων, όπως λαζάνια, σπαγγέτι ή ριζότο.
Τιμή 3,04 €

Pellito φυστίκια με μπάρμπεκιου 150gr

Φυστίκια ψημένα της εταιρείας Pellito, τα οποία είναι είδος ξηρού καρπού γνωστά για τη πλούσια διατροφική τους αξία και την νόστιμη τους γεύση. Ο ξηρός αυτός καρπός μπορεί να καταναλωθεί είτε ωμός ή μαγειρεμένος είτε μπορεί να εμπλουτίσει διατροφικά διάφορα πιάτα, αλμυρά ή γλυκά. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, καλά (ακόρεστα) λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ωστόσο, περιέχουν αρκετές θερμίδες οπότε η κατανάλωση τους χρειάζεται μέτρο και ισορροπία. Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 1,51 €

El sabor salsa dip τομάτας 1kg

Η νέα salsa dip τομάτας 1kg από την εταιρία EL SABOR θα σας ταξιδέψει στη γεύση της μεξικάνικης κουζίνας. Με φρέσκες ντομάτες και μυρωδάτα μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα θα δώσει ένα μοναδικό, γευστικό τσίμπημα σε κάθε δείπνο σας. Απολαύστε την με τα τσιπς, τα τάκος ή ακόμα και σαν συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αφήστε τη γεύση της EL SABOR να σας κερδίσει και να κάνει το επόμενο γεύμα σας αξέχαστο.
Τιμή 6,39 €

Agnotis παιδικές πάνες No4 7-18kg 44τεμ

  • Υψηλής ποιότητας υποαλλεργικά υλικά
  • Δερματολογικά ελεγμένες σε ευαίσθητα δέρματα
  • Εξωτερικό στρώμα βαμβακερής υφής που αναπνέει
  • Ελαστικά πλαϊνά drywalls για εξαιρετική εφαρμογή και αποφυγή διαρροών
  • Ισχυρός απορροφητικός πυρήνας που κρατάει την υγρασία έως και 12 ώρες
  • Τεχνολογία Δείκτη Υγρασίας: Λωρίδα που αλλάζει χρώμα όταν η πάνα χρειάζεται αλλαγή
Τιμή 7,34 €