• ROSHEN ΜΠΑΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 30gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ)
  • ROSHEN ΜΠΑΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 30gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ)

ROSHEN ΜΠΑΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 30gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ)

42373
4823077636875
0,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PAMPERS PREMIUM CARE ΠΑΝΕΣ No4 34TEM 9-14K

Οι Pampers Premium Care πάνες No4 34TEM 9-14K είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει μέγιστη απορροφητικότητα, οι Pampers Premium Care πάνες προσφέρουν άνεση και προστασία στο μωρό σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τώρα τις Pampers Premium Care πάνες για ευτυχισμένο και άνετο μωρό! Αγοράστε τώρα και δεν θα το μετανιώσετε!
Τιμή 17,61 €

TNS ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΑΙΚΗΣ 33lit - (SHOPPING) (WR3050-3C)

Το TNS ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΑΙΚΗΣ 33lit - (SHOPPING) (WR3050-3C) είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε αγορά. Με τη μεγάλη χωρητικότητά του 33 λίτρων, μπορείτε να μεταφέρετε άνετα όλα τα αγοραστικά σας αντικείμενα χωρίς κόπο. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με το TNS ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΑΙΚΗΣ 33lit - (SHOPPING) (WR3050-3C) θα κάνετε τις αγορές σας με άνεση και στυλ.
Τιμή 10,79 €

Tns γλαστρα πλαστικη yasemin νο6 912

Η γλαστρα πλαστικη Yasemin νο6 912 της εταιρίας Tns είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η γλάστρα θα αναβαθμίσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή του γραφείου σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να φέρετε τη φύση μέσα στο χώρο σας!
Τιμή 3,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Διός φυσικό μεταλλικό νερό 12x0,5lt

Αναζωογονητικό, φυσικό και αγνό, το Διός μεταλλικό νερό θα σας δώσει την αίσθηση της φρεσκάδας και της ενέργειας που χρειάζεστε καθημερινά. Με την απαλή του γεύση και τα ευεργετικά του μεταλλικά ιχνοστοιχεία, το Διός είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αξεπέραστη ποιότητα και γεύση του Διός μεταλλικού νερού.
Τιμή 1,54 €

Tns ποτήρια γυάλινα νερού διαφανές cool tumbler 280ml 3τεμ

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Tns cool tumbler 280ml 3τεμ είναι ο απόλυτος συνεργάτης σας για κάθε στιγμή της ημέρας. Με το διαφανές σχεδιασμό τους, σας προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το νερό σας με στυλ και φινέτσα, ενώ ταυτόχρονα διατηρείτε το υγρό σας δροσερό για περισσότερη ώρα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα άγγιγμα πολυτέλειας.
Τιμή 2,87 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 700gr

Φτιαγμένος από διαλεχτούς κόκκους καφέ, οι οποίοι καβουρδίζονται, αλέθονται και φιλτράρονται φυσικά, ο καφές NESCAFE® CLASSIC® ξυπνάει τις αισθήσεις σας, κρατώντας σας συντροφιά με τη γνωστή αγαπημένη του γεύση. Για την παρασκευή του καφέ NESCAFE® CLASSIC®, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά επιλεγμένοι κόκκοι καφέ και νερό, ώστε να απολαμβάνετε την υπέροχη γεύση και το άρωμά του.

Τιμή 27,46 €

Ήλιος ξυνό κιτρικό οξύ 50gr

Ξυνό σε σκόνη, της εταιρίας Ήλιος, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση σε κάθε συνταγή. Άοσμο, έχει έντονα όξινη γεύση, που την προσθέτει στα γλυκά ή τα φαγητά που χρειάζεται, αντικαθιστώντας το λεμόνι. Αν αναμειχθεί με μαγειρική σόδα, λειτουργεί ως διογκωτικός παράγοντας.

Διατίθεται σε συσκευασία των 50γρ.

Τιμή 0,86 €

Endless χαρτοπετσέτες premium λαχανί 33x33cm 50 φύλλα

Απαλή, μεγάλη και εξαιρετικής απορροφητικότητας, είναι η ιδανική 2φυλλη χαρτοπετσέτα για καθημερινή χρήση, που προσαρμόζεται στο “χρώμα” κάθε τραπεζιού καθώς διατίθεται σε πολλούς υπέροχους χρωματισμούς.

Τιμή 1,30 €