• TNS ΚΟΥΠΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ (8x10.3cm) - (2 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-950-4097) | MrPanda.gr
  • TNS ΚΟΥΠΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ (8x10.3cm) - (2 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-950-4097) | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΚΟΥΠΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ (8x10.3cm) - (2 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-950-4097)

50748
5204558004984
1,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns τσαντα θερμος 28x18x22cm coolb-28

Η Tns τσάντα θερμός 28x18x22cm coolb-28 είναι η ιδανική λύση για να κρατήσετε τα τρόφιμα και τα ποτά σας φρέσκα και δροσερά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Με τις διαστάσεις της να την κάνουν πρακτική για κάθε χρήση, είναι ο απαραίτητος σύντροφος για τις εκδρομές σας. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Tns τσάντα θερμός και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει.
Τιμή 4,30 €

NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml - (COMFORT/SENSITIVE)

Αποκτήστε μια απαλή και άνετη εμπειρία ξυρίσματος με το NIVEA Αφρό Ξυρίσματος 200ml. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει εξαιρετική προστασία στο δέρμα σας, ενώ η άρωμά του θα σας καθηλώσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια απροσδόκητα απαλή επιδερμίδα μετά το ξύρισμα.
Τιμή 2,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns κουρτίνα μπάνιου μονόχρωμη 180x200cm

Κουρτίνα μπάνιου της εταιρείας TnS, η οποία αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να διατηρήσετε στεγνό τον χώρο του μπάνιου σας, αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα διακοσμητικό στοιχείο. Είναι κατάλληλη για τοποθέτηση είτε σε μπανιέρα, είτε σε ντουζιέρα. Κατασκευάζεται από πολυεστερικό ύφασμα, το οποίο είναι αδιαβροχοποιημένο, συγκρατώντας έτσι τα νερά. Έχει μεγαλύτερη αντίσταση στους μύκητες και τη μούχλα σε σχέση με μία πλαστική, ενώ παράλληλα προσθέτει υψηλή αισθητική στο μπάνιο σας. Ανά τακτά διαστήματα θα πρέπει να την καθαρίζετε, ώστε να απομακρύνονται τα υπολείμματα βρωμιάς, αλλά και να έχει πάντα όμορφη όψη. Μετά από κάθε μπάνιο σας θα πρέπει να την αφήνετε ανοιχτή για να στεγνώσει, ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη υγιεινή.

Τιμή 3,85 €

Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt

Ανανεώστε τον χώρο σας με το Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt. Η αρωματική αυτή σύνθεση θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και φρεσκάδας, ενώ η ισχυρή του σύνθεση θα καθαρίσει αποτελεσματικά κάθε επιφάνεια. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσετε από τον καθημερινό φασαρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα το Ajax υγρό καθαριστικό και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο!
Τιμή 1,69 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 72τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υπέροχο άρωμα χαμομηλιού, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Είναι απαλά, απορροφητικά και εξαιρετικά αποτελεσματικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το φανταστικό προϊόν για το μωρό σας!
Τιμή 0,60 €

Sidirella φορμάκια χάρτινα για κεικ 9cm 75τεμ

Τα φορμάκια χαρτίνα για κέικ 9cm 75τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε υπέροχα κέικ που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα φορμάκια θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα υπέροχα γλυκά για κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε το ταλέντο σας στην αρτοποιία!
Τιμή 0,71 €