• NIVEA ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ 75ml
  • NIVEA ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ 75ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

NIVEA ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ 75ml

42348
42163145
1,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uhu κολλα stic blister 8,2gr 2+1 δωρο

Η Uhu κόλλα stic blister 8,2gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη κόλλησης. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία, αυτή η κόλλα θα σας βοηθήσει σε κάθε δουλειά που χρειάζεται κόλληση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε 2 1 δώρο και να έχετε πάντα στη διάθεσή σας την καλύτερη κόλλα στην αγορά.
Τιμή 3,05 €

Nivea hydra skin micellair 400ml hyaluron

Η Nivea hydra skin micellair 400ml hyaluron είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αποκτήσετε λαμπερή εμφάνιση. Με τη μοναδική της σύνθεση που περιέχει υαλουρονικό οξύ, προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος και αντιοξειδωτική προστασία. Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, αφήνοντας το δέρμα σας αναζωογονημένο και απαλό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε μέρα!
Τιμή 4,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 2x150gr

Το Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 2x150gr είναι ένα προϊόν που περιέχει δύο ρολλά χαρτιού υγείας με δύο φύλλα και βάρος 150γραμμάρια το καθένα. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στην τουαλέτα ή σε άλλους χώρους όπου χρειάζεται χαρτί υγείας. Το διπλό φύλλο προσφέρει περισσότερη απορρόφηση και απαλότητα στην χρήση. Είναι ένα πρακτικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι, στο γραφείο ή σε δημόσιους χώρους.
Τιμή 1,09 €

Dettol πολυκαθαριστικό spray γενικής χρήσης με πράσινο μήλο 500ml

Ανανεωτικό, αρωματικό και απολυμαντικό, το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml σε πράσινο μήλο είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση και προστασία της οικογένειάς σας. Με την αξιόπιστη φόρμουλα της Dettol, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και ασφάλειας. Αφήστε το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml να φροντίσει για εσάς και την οικογένειά σας και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χώρο ζωής.
Τιμή 2,12 €

Ινδία σόδα 250gr

Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.

Συσκευασία των 250 γραμμαρίων.

Τιμή 1,14 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on women go fresh pomegranate 50ml

Το DOVE ROLL ON WOMEN POMEGRANATE 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεσαι φρέσκια και αυτοπεποιθητική όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει προστασία ενάντια στην εφίδρωση και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα ροδιού. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 2,03 €