• Dove αποσμητικό σώματος roll-on women go fresh pomegranate 50ml
  • Dove αποσμητικό σώματος roll-on women go fresh pomegranate 50ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDove

Dove αποσμητικό σώματος roll-on women go fresh pomegranate 50ml

Το DOVE ROLL ON WOMEN POMEGRANATE 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεσαι φρέσκια και αυτοπεποιθητική όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει προστασία ενάντια στην εφίδρωση και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα ροδιού. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
40164
96086353
2,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fa αποσμητικό σώματος deo spray passion fruit 150ml

Το FA BODY SPRAY WOMEN 150ml PASSIONFRUIT είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται φρέσκια και μοναδική όλη μέρα. Η εκλεπτυσμένη μυρωδιά του passionfruit θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο έντονες αισθήσεις και θηλυκότητα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τους πάντες άφωνους με τον μαγικό σας άρωμα.
Τιμή 2,24 €

Noxzema roll-on talc 50ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Talc, με τεχνολογία Malodor Control και μοναδικό άρωμα talc, απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,40 €

NOXZEMA BODY SPRAY 150ml NATURAL FRESH

Το NOXZEMA BODY SPRAY 150ml NATURAL FRESH είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φρέσκο και φυσικό άρωμα. Αυτό το αποσμητικό σπρέι προσφέρει μια μοναδική αίσθηση δροσιάς και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα. Με τη μοναδική σύνθεσή του, το NOXZEMA BODY SPRAY αφήνει το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί για ώρες. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον εαυτό σας με ένα μοναδικό άρωμα πο?
Τιμή 2,56 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on beauty finish 50ml

Το Dove roll-on beauty finish 50ml είναι το ιδανικό προϊόν για να αποκτήσετε λεία και απαλή επιδερμίδα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία για όλη την ημέρα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας!
Τιμή 2,03 €

Nivea roll-on talc sensation 2x50ml

Το αποσμητικό NIVEA Talc Sensation έχει αποτελεσματική προστασία από την κακοσμία και την εφίδρωση. Προσφέρει αίσθηση στεγνής και απαλής επιδερμίδας στη στιγμή, χάρη στην πολύτιμη πούδρα Kaolin* που περιέχει.

* Η πούδρα KAOLIN είναι φυσικής προέλευσης λευκή σκόνη από το ορυκτό καολινίτη και είναι δημοφιλής για την αποτελεσματική απορρόφηση και τη στεγνή αίσθηση που προσφέρει.

Χωρίς οινόπνευμα και χρωστικές ουσίες. Συμβατό με την επιδερμίδα. Δερματολογικά εγκριμένο.

Τιμή 4,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark spray κατά των αλάτων 750ml

Καθαριστικό spray της εταιρείας Spark, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,82 €

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one orchard blossom 400ml

Το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι και την οικογένειά σας καθαρά και ασφαλή. Η αρωματική νότα του λουλουδιού της όρχινας θα σας χαλαρώσει και θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα σε κάθε δωμάτιο. Με την αποτελεσματική φόρμουλα του DETTOL, προστατεύετε την υγεία και την υγιεινή σας με κάθε ψεκασμό. Αποκτήστε το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και αρωματικό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 4,22 €

Freely χαρτοπετσέτες λευκές 33x33cm 80 φύλλα

Οι Freely χαρτοπετσέτες λευκές με διαστάσεις 33x33cm και 80 φύλλα είναι ιδανικές για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο. Μεγάλης ποιότητας και απορροφητικότητας, οι χαρτοπετσέτες αυτές είναι πρακτικές και βολικές για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να τις βρείτε σε καταστήματα σούπερ μάρκετ ή καταστήματα ειδών οικιακής χρήσης.

Τιμή 0,71 €