• WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 INSTANT VOLUME 250ml
  • WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 INSTANT VOLUME 250ml

WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 INSTANT VOLUME 250ml

Η WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 INSTANT VOLUME 250ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε άμεσο όγκο στα μαλλιά σας. Με μια μόνο εφαρμογή, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν ένα αέρινο και φυσικό όγκο που θα διαρκέσει όλη μέρα. Η ειδική φόρμουλα της WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 εξασφαλίζει μέγιστη κράτηση χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σας. Αναδείξτε το στυλ σας και αποκτήστε εντυπωσιακό όγκο με την WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 INSTANT VOLUME 250ml!
41559
4064666045030
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΑΧΑΙΡΙ ΨΩΜΙΟΥ 20cm (23082/008)-(23422/008)

Αγοράστε το Μαχαίρι Ψωμιού 20cm και απολαύστε την άριστη ποιότητα και λειτουργικότητα που προσφέρει. Με εργονομική λαβή και λεπτή λεπίδα, είναι ιδανικό για κοπή ψωμιού με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει καθημερινά!
Τιμή 3,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Bispol κερί διαρκείας λευκό 60 ωρών p220

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Bispol είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 2 ημέρες.

Τιμή 1,61 €

Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120

Η Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120 είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή της απόδοση και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτή η σκούπα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και το σπίτι σας πιο όμορφο. Αγοράστε τώρα την Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120 και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμού!
Τιμή 1,95 €

Pizza color κουτιά συσκευασίας 33x33x4cm 100τεμ

Τα Pizza color κουτιά συσκευασίας 33x33x4cm 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη μεταφορά των αγαπημένων σας προϊόντων. Με ποικίλα χρώματα και ανθεκτική κατασκευή, αυτά τα κουτιά θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη λειτουργικότητα της συσκευασίας Pizza Color! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 22,07 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus normal 10τεμ

Κανονικού μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,76 €

Mama Mia ηλιέλαιο 1lt

Ηλιέλαιο της εταιρείας MamaMia, το οποίο είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο υλικό στις συνταγές τόσο της μαγειρικής, όσο και της ζαχαροπλαστικής.

Τιμή 2,03 €