• ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr.
  • ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr.

ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ)

Η σάλτσα ντομάτας ΚΥΚΝΟΣ με μανιτάρια, 350gr, είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με φρέσκα μανιτάρια και πλούσια γεύση ντομάτας, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την με ζυμαρικά, ψωμί ή ως συνοδευτικό σε κρέας και ψάρια. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
41432
5201066012869
2,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη λευκη 12x28cm 10kg

Η χαρτολέβητα βεζετάλ ατύπωτη λευκή 12x28cm 10kg είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η χαρτονένια λεβητάλ βεζετάλ θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με άνεση και ασφάλεια. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει την καθημερινότητά σας!
Τιμή 38,25 €

Καμινετο & φιαλη valve 500gr, piezzo

Η φιάλη valve 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για τον χώρο τους. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της, αυτή η φιάλη θα σας προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση για κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη.
Τιμή 20,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3kg Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3kg
Περιορισμένη προσφορά!

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3kg

Μανιτάρια τεμαχισμένα που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε πιάτο. Τα μανιτάρια έχουν υψηλή θρεπτική αξία. Είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένο λίπος και νάτριο. 

Κανονική τιμή 6,32 € Τιμή 6,10 €
  • -0,22 €
  • -0,22 €

Endless χαρτί υγείας rich & soft 4φυλλο 8x105gr

Το Endless rich & soft χαρτί υγείας 4φυλλο 8x105gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και τη μαλακή υφή του, θα σας προσφέρει τη μέγιστη αίσθηση άνεσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Endless rich & soft χαρτί υγείας τώρα!
Τιμή 3,21 €
Caprice πουράκια 115gr Caprice πουράκια 115gr
Περιορισμένη προσφορά!

Caprice πουράκια 115gr

Τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις. Μία μοναδική συνταγή που σε ξεσηκώνει και σε κάνει να μην μπορείς να φας μόνο ένα… Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές. Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία, μια συνταγή που αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη, μια γλυκιά λατρεία!

Κανονική τιμή 1,76 € Τιμή 1,53 €
  • -0,23 €
  • -0,23 €

Sweep καθαριστικό χαλιών 950ml

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Sweep, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 5,13 €