• TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΖΑΡΤΙΝΕΡΑ CACTUS - (No1) (826)
  • TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΖΑΡΤΙΝΕΡΑ CACTUS - (No1) (826)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΖΑΡΤΙΝΕΡΑ CACTUS - (No1) (826)

Η πλαστική ζαρτινέρα Cactus είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα φωτίσει τον κήπο σας με στυλ και πρωτοτυπία. Η μοντέρνα σχεδίαση της Cactus θα προσθέσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον εξωτερικό σας χώρο. Αποκτήστε τώρα την πλαστική ζαρτινέρα Cactus και αναβαθμίστε τον κήπο σας με ένα μοναδικό κομμάτι που θα κλέψει τις εντυπώσεις!
41373
5204558392685
1,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σετ ριγα 8 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο μπλε

Το σετ ριγα 8 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με όμορφα ρίγες σε λευκό και μπλε χρώμα, αυτές οι πετσέτες προσφέρουν στυλ και λειτουργικότητα. Από μαλακό ύφασμα υψηλής ποιότητας, θα σας προσφέρουν αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τώρα το σετ ριγα 8 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm της Tns και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ!
Τιμή 2,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Sdoukos fruit for snack αποξηραμένα blueberries 100gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των αποξηραμένων μύρτιλων Sdoukos fruit for snack. Με την τέλεια ισορροπία γλυκού και ξινού, αυτά τα μύρτιλα θα σας κάνουν να ξεχάσετε την καθημερινή σας ρουτίνα και να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ όπου και αν βρίσκεστε. Απολαύστε τη γεύση της φύσης με τα αποξηραμένα μύρτιλα Sdoukos fruit for snack!
Τιμή 4,41 €

Palmolive κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & αμύγδαλο 300ml

Το κρεμοσάπουνο χεριών Palmolive Naturals γάλα & αμύγδαλο με σύνθεση χωρίς σαπούνι καθαρίζει απαλά τα χέρια και βοηθά στη διατήρηση της φυσικής ενυδάτωσης του δέρματος.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 1,54 €
Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco κίτρινο 1,5lt Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco κίτρινο 1,5lt
Περιορισμένη προσφορά!

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco κίτρινο 1,5lt

Το Flos Ploffy μαλακτικό ρούχων eco κίτρινο 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μαλακά και φρέσκα ρούχα με ένα άρωμα που ξεχωρίζει. Η φόρμουλα του είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στα ρούχα σας, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα και διατηρεί τα χρώματα φρέσκα και λαμπερά. Αποκτήστε το Flos Ploffy μαλακτικό ρούχων τώρα και απολαύστε την αίσθηση της μαλακότητας και της φρεσκάδας σε κάθε πλύσιμο.
Κανονική τιμή 3,47 € Τιμή 3,05 €
  • -0,42 €
  • -0,42 €

Fa αφρόλουτρο mystic moments 750ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία της αναζωογόνησης με το FA SHOWER GEL 750ML MYSTICK MOMENTS. Αφεθείτε στην απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το άρωμα των μυστηριωδών στιγμών να σας ταξιδέψει και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαρισμού και αναζωογόνησης. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του σώματος!
Τιμή 2,74 €

Bref μπλοκ WC power active pine 2x50ml

Ανανεωτικό άρωμα πεύκου για μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα. Η τεχνολογία μας εξαλείφει άμεσα τις δυσάρεστες οσμές και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Bref power active μπλοκ τουαλέτας pine 2x50ml για μια αποτελεσματική και αρωματική εμπειρία στην κάθε χρήση.
Τιμή 2,36 €