• POWER PRO PLUS ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr.
  • POWER PRO PLUS ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr.

POWER PRO PLUS ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr. - (ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ)

Η POWER PRO PLUS ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr. - (ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ) είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν που σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με γεύση φρούτων του δάσους, αποτελεί το ιδανικό σνακ για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με γεύση και θρεπτική αξία. Απολαύστε τη μπάρα πρωτεΐνης POWER PRO PLUS και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ενέργειά σας!
41329
5200040119976
1,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ 70gr. 28-30% (ΧΑΡΤΙΝΟ)

Ο ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ 70gr. 28-30% (ΧΑΡΤΙΝΟ) είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποσότητα τοματών και την εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά του. Απολαύστε τον ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ σε κάθε γεύμα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 0,66 €
Ξυλακι κομπος/φιογκος 9cm 100τεμ 01-530
Περιορισμένη προσφορά!

Ξυλακι κομπος/φιογκος 9cm 100τεμ 01-530

Ο ξυλάκι κομπός/φιόγκος 9cm 100τεμ 01-530 είναι ένα προϊόν που θα δώσει ένα μοναδικό και κομψό στυλ στις δημιουργίες σας. Με υψηλή ποιότητα και μοναδικό design, αυτό το προϊόν θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει τη διαφορά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας!
Κανονική τιμή 1,28 € Τιμή 1,26 €
  • -0,02 €
  • -0,02 €

Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με σοκολατα 5x42gr

Απολαύστε την τραγανή γεύση των Nature Valley τραγανών μπαρών βρώμης με σοκολάτα! Με 5 μπάρες στη συσκευασία, αυτό το υγιεινό σνακ είναι ιδανικό για να σας δώσει ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε να αγοράσετε ξανά και ξανά!
Τιμή 3,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Celtex χαρτί βιομηχανικό μπλε 970φ 30cm 2x2,5kg

Ανακαλύψτε την απόλυτη ποιότητα και απόδοση με το Celtex χαρτί βιομηχανικό μπλε 970φ 30cm 2x2,5kg. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινή σας ζωή ευκολότερη και πιο αποδοτική.
Τιμή 22,54 €

Βοσινάκη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Βοσινάκη, παράγεται από μαλακό σιτάρι και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη, με αποτέλεσμα η ζύμη να μην έχει τόση ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 1,70 €

Questo spray αντιβακτηριδιακό 500ml

Υγρό απολυμαντικό και καθαριστικό για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού και του χώρου εργασίας.

Χαρακτηριστικά:

  • Εξουδετερώνει βακτήρια και μύκητες
  • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό
  • Δεν περιέχει χλώριο και άρωμα
Τιμή 2,44 €

Vileda universal γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά ροζ small

Τα Vileda universal γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά ροζ small είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την απίστευτη ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Vileda, αυτά τα γάντια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε καμία λεκέδα να σας εμποδίσει, αφού αυτά τα γάντια θα σας προστατέψουν από όλες τις βρωμιές και τους υγρούς καθαρισμούς. Αγοράστε τα τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη
Τιμή 1,53 €