• ΚΥΚΛΩΨ ΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΞΥΛΙΝΗ
  • ΚΥΚΛΩΨ ΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΞΥΛΙΝΗ

ΚΥΚΛΩΨ ΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΞΥΛΙΝΗ

Η ξύλινη βούρτσα πατώματος Κύκλωψ θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με τις απαλές της τρίχες, αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκόνη και τις βρωμιές από τα ξύλινα δάπεδα, δίνοντάς τους ένα φρέσκο και φωτεινό χρώμα. Η εργονομική σχεδίασή της και η εύκολη χρήση της την καθιστούν το ιδανικό εργαλείο καθαρισμού για κάθε σπίτι. Αποκτήστε την σήμερα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό σπίτι!
41073
5202707991482
1,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων classic 110μεζ 7,15kg

Η SKIP ΣΚΟΝΗ 110μεζ. (7,15kg) - (CLASSIC) είναι η ιδανική επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετική προστασία στα υφάσματα. Αποκτήστε την SKIP ΣΚΟΝΗ τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε πλύσιμο!
Τιμή 24,82 €

TESORI ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml - (MYRRH)

Το TESORI ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml - (MYRRH) είναι ένα προϊόν που θα σας μεταμορφώσει καθώς αφήνει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Η μοναδική σύνθεσή του με το άρωμα του μύρου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις. Αφήστε το TESORI ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ να σας συνοδεύσει καθημερινά και απολαύστε την εμπειρία της πολυτέλειας στο μπάνιο σας.
Τιμή 4,10 €

Roshen γκοφρετα 216gr, καρυδα & αμυγδαλο

Τα Roshen γκοφρετα 216gr, καρυδα & αμυγδαλο είναι ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Η συνδυασμένη γεύση καρύδας και αμυγδάλου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει - αγοράστε τώρα και απολαύστε τη γεύση των Roshen γκοφρετα 216gr, καρυδα & αμυγδαλο!
Τιμή 1,65 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων με άρωμα θαλασσινή φρεσκάδα 1,5lt

FLOS PLOFFY με άρωμα θαλασσινής φρεσκάδας σε γαλάζιο χρώμα, πρώτο σταθερά στις προτιμήσεις.

Το πιο αγαπημένο προϊόν της Flos , τα Μαλακτικά Ρούχων Flos Ploffy, σας καλωσορίζουν σ’ ένα κόσμο απαλότητας μοναδικά αρωματισμένο.

Με την πλούσια σύνθεσή τους, περιποιούνται σαν «καλλυντικό» τις ίνες των ρούχων για να μην μπερδεύονται, και τους χαρίζουν απαλότητα και ελαστικότητα, διατηρώντας τα καινούργια για μεγαλύτερο διάστημα.

Μετά τη χρήση του Ploffy το νερό γλιστρά πιο εύκολα και γρήγορα στα ρούχα και έτσι στεγνώνουν πιο γρήγορα.

Με το Ploffy μειώνεται επίσης και ο ενοχλητικός στατικός ηλεκτρισμός, ιδιαίτερα στα συνθετικά και γίνεται πιο ευχάριστη η υφή των ρούχων.

Τιμή 3,11 €

Amita 100% φυσικός χυμός με πορτοκάλι 330ml

100% φυσικός χυμός με γεύση πορτοκάλι. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak®.

Τιμή 1,17 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No336 Δ:45 Υ:37 LT:31

Η κεραμική γλάστρα Κύκλωψ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Με τις διαστάσεις Δ:45 Υ:37 LT:31, αυτή η γλάστρα teracotta θα δώσει μια μοναδική αισθητική στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα Κύκλωψ είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει τα φυτά σας φρέσκα και όμορφα. Αποκτήστε τώρα τη γλάστρα Κύκλωψ και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 6,06 €