• QLUX ΤΡΙΦΤΗΣ ΣΚΟΡΔΟΥ/ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ
  • QLUX ΤΡΙΦΤΗΣ ΣΚΟΡΔΟΥ/ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

QLUX ΤΡΙΦΤΗΣ ΣΚΟΡΔΟΥ/ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

50468
8693395001459
1,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr. - (TIRAMISU)

Το OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr. - (TIRAMISU) είναι ένα απολαυστικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του γεύση TIRAMISU. Απολαύστε την πλούσια γεύση του τυρί με την ευχάριστη πινελιά της καφέ και του κακάο, συνδυασμένα με το κλασικό μπισκότο OREO. Η απόλαυση που προσφέρει αυτό το προϊόν είναι μοναδική και σίγουρα θα σας κάνει να το ξανααγοράσετε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την μοναδική γεύση του OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr. - (TIRAMISU)!
Τιμή 1,55 €

SENSODYNE RAPID ACTION 75ml (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η Sensodyne Rapid Action 75ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την τρυπητότητα των δοντιών. Με την προηγμένη της σύνθεση, προσφέρει γρήγορη δράση κατά της ευαισθησίας και προστασία για όλη την ημέρα. Αποκτήστε την Sensodyne Rapid Action 75ml τώρα και απολαύστε ένα υγιές και προστατευμένο χαμόγελο κάθε μέρα.
Τιμή 4,12 €

Σαμούρη χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο 28ml

Ζαχαρωδών χρωμάτων Σαμούρη σε μοναδικό κόκκινο χρώμα, ιδανικό για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με μόλις 28ml χωρητικότητα, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με την ευκολία και την ακρίβεια που προσφέρει κατά τη χρήση του. Αναδείξτε τις δημιουργικές ικανότητές σας και δημιουργήστε εντυπωσιακές λιχουδιές με το Σαμούρη χρώμα ζαχαροπλαστικής!

Τιμή 2,28 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα παιδικό 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα παιδικά 72τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μωρό. Με μια μοναδική σύνθεση που προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας, τα μωρομάντηλα Renkli είναι η καλύτερη επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την έλλειψη μωρομαντηλα. Αποκτήστε τα Renkli μωρομάντηλα σήμερα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,54 €

Multy συρμάτινο πετσετάκι 2τεμ

Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση. Πολύ δυνατό, πολύ ανθεκτικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Αποφύγετε τη χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες.

Τιμή 0,24 €

My popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr

Το My Popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr είναι ένα απολαυστικό σνακ που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης μπάρμπεκιου και την τραγανή υφή του καλαμποκιού, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το My Popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 3,16 €

Teza cik παγίδες για μυρμήγκια 2τεμ

Το TEZA BAIT για μυρμήγκια είναι εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής ή στομάχου για την καταπολέμηση όλων των ειδών μυρμηγκιών. Το σκεύασμα ενεργεί ως προσελκυστικό τροφής και η εντομοκτόνος δράση του επιτυγχάνεται με τη δραστική ουσία acetamiprid. Τα μυρμήγκια, που έλκονται από το δόλωμα, έρχονται σε επαφή με το προϊόν, αλλά και το καταναλώνουν. Δια της κατάποσης το μεταφέρουν στη φωλιά τους για να ταΐσουν τις προνύμφες τους. Έτσι επιτυγχάνεται η εξολόθρευση όλης της αποικίας σε λίγες μέρες.

Τιμή 4,69 €