• ΙΝΔΙΑ ΠΙΠΕΡΙ ΡΟΖ 18gr.
  • ΙΝΔΙΑ ΠΙΠΕΡΙ ΡΟΖ 18gr.

ΙΝΔΙΑ ΠΙΠΕΡΙ ΡΟΖ 18gr. - (ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ)

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το ΙΝΔΙΑ ΠΙΠΕΡΙ ΡΟΖ 18gr. σε γυάλινο βαζάκι. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα που θα σας ταξιδέψει στην ιστορία και τον πολιτισμό της Ινδίας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το γευστικό σας ταξίδι!
41072
5201861040333
2,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χιων αλατι 400gr, ψιλο -25%

Το Χιών αλάτι 400gr είναι το τέλειο προϊόν για να αναβαθμίσετε τη γεύση των πιάτων σας. Με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα, το αλάτι από την εταιρία μας θα κάνει κάθε γεύμα σας αξέχαστο. Μην χάσετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε με έκπτωση 25%! Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 0,85 €

Piltsis σάλτσα ζυμαρικών με μανιταρια Porcini 360gr

Η Piltsis σάλτσα ζυμαρικών με μανιτάρια Porcini 360gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τα γεύματά σας. Η συνδυασμένη γεύση των μανιταριών Porcini με τη σάλτσα ζυμαρικών θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε το μοναδικό αυτό γευστικό ταξίδι με την Piltsis σάλτσα ζυμαρικών και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε μπουκιά.
Τιμή 3,16 €

Πάνες active baby no 4 9-14kg 70τεμ ΒΑΡΟΣ

Οι πάνες Active Baby No 4 της εταιρίας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για βρέφη με βάρος από 9 έως 14 κιλά. Με την εξαιρετική τους απορροφητικότητα και την άνετη εφαρμογή τους, εξασφαλίζουν την ξηρασία και την άνεση του μωρού σας κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τις πάνες Active Baby No 4 για να προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία που χρειάζεται και να απολαύσετε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν.
Τιμή 18,54 €

Tns ποτηρι γυαλινο ουισκι 300ml 6τεμ 03-950-3892

Το Tns ποτήρι γυαλίνο ουίσκι 300ml 6τεμ είναι ιδανικό για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό που θα εντυπωσιάσει κάθε φιλότεχνο. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πίνακα!
Τιμή 8,80 €

Κορυφαία προϊόντα

ΟΕΜ παλτοθήκη non-woven 60x150cm

Η παλτοθήκη non-woven με διαστάσεις 60x150cm φαίνεται να είναι μια πρακτική επιλογή για τη φύλαξη παλτών και μακρυμάνικων ενδυμάτων στο σπίτι ή σε άλλους χώρους αποθήκευσης.

Τιμή 2,34 €

Λαμπογυαλί ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη

Ένα λαμπογυαλί ΟΕΜ ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη είναι ένα ανταλλακτικό που χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση του γυαλιού που καλύπτει τη λάμπα παραφίνης. Το λαμπογυαλί προστατεύει τη φλόγα της λάμπας και βοηθά στην ομαλή διάχυση του φωτός.

Τιμή 0,83 €