• ΜΑΚΒΕΛ 250gr.
  • ΜΑΚΒΕΛ 250gr.

ΜΑΚΒΕΛ 250gr. - (ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ)

Το ΜΑΚΒΕΛ 250gr. - (ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ) είναι το απόλυτο απολαυστικό γεύμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαύσετε με κάθε δείγμα. Η πλούσια γεύση του τορτελινιού σε συνδυασμό με την τέλεια υφή του θα σας καταπλήξει και θα σας κάνει να το επιλέγετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το ΜΑΚΒΕΛ 250gr. - (ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ) τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
40565
5201013013277
2,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sweet heart ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg

Η Sweet heart λευκή ζάχαρη κρυσταλλική 1kg είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της ζαχαρωδούς απόλαυσης. Με την υψηλή ποιότητά της και την απαλή της γεύση, δημιουργεί τις πιο νόστιμες γλυκές λιχουδιές που θα σας κάνουν να τις λατρέψετε. Αποκτήστε τώρα τη Sweet heart λευκή ζάχαρη κρυσταλλική 1kg και απολαύστε τη γλυκιά εμπειρία σε κάθε σας γεύση!
Τιμή 1,31 €

Ινδια αλατι ροζ ιμαλαιων 97gr, μυλοσ

Ζήσε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το ροζ αλάτι των Ιμαλαΐων 97gr από την εταιρία μας. Απολαύστε τη φυσική γεύση και τα οφέλη που προσφέρει το αλάτι των Ιμαλαΐων, πλούσιο σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία και απαλό στη γεύση. Ανακαλύψτε τη μαγεία του Ινδικού ροζ αλατιού και απογειώστε τις γεύσεις σας σε κάθε γεύμα!
Τιμή 3,26 €

Nivea visage day κρεμα προσωπου 50ml μπλε

Η Nivea visage day κρέμα προσώπου 50ml μπλε είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στο πρόσωπό σας τη φρεσκάδα και τη λάμψη που του αξίζει. Η μοναδική σύνθεσή της ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, ενώ παράλληλα προστατεύει από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, αναζωογονημένο και λαμπερό. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο άγγιγμα.
Τιμή 4,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Sprite γκαζόζα 6x330ml

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση Lemon-Lime. Η Sprite είναι η τέλεια πρόταση για όσους θέλουν να ξεδιψάσουν και να απολαύσουν την καθαρή, δυναμική και αναζωογονητική γεύση Lemon-Lime με χαμηλές θερμίδες.

Τιμή 4,63 €
  • Πακέτο

Bref μπλοκ WC power active pine 2x50ml

Ανανεωτικό άρωμα πεύκου για μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα. Η τεχνολογία μας εξαλείφει άμεσα τις δυσάρεστες οσμές και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Bref power active μπλοκ τουαλέτας pine 2x50ml για μια αποτελεσματική και αρωματική εμπειρία στην κάθε χρήση.
Τιμή 2,36 €

Tesori κρεμώδες αφρόλουτρο aegyptus 250ml

Κρεμώδες αφρόλουτρο, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πάπυρου, που καταπραΰνει το δέρμα και το αφήνει απαλό και βελούδινο. Χωρίς parabens.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,27 €

Agros χυμός κόκκινο σταφύλι 1lt

Ο χυμός κόκκινο σταφύλι "Agros" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι μια νόστιμη και φρουτώδης επιλογή για όσους αναζητούν τη φρεσκάδα του χυμού από κόκκινα σταφύλια. Ο χυμός από κόκκινα σταφύλια είναι γνωστός για την πλούσια γεύση του και τα ευεργετικά του θρεπτικά συστατικά.

Τιμή 1,24 €