• Normal clinic οδοντόβουρτσα daily care professional 1τεμ
  • Normal clinic οδοντόβουρτσα daily care professional 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNormal Clinic

Normal clinic οδοντόβουρτσα daily care professional 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα NORMALCLINIC DAILY CARE PROFESSIONAL είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας προσωπική υγιεινή. Με ειδικά σχεδιασμένες τρίχες που φροντίζουν τα δόντια σας με αποτελεσματικότητα και απαλότητα, θα αισθάνεστε την διαφορά αμέσως. Προσφέρει εξαιρετική καθαριότητα και προστασία για τα δόντια και τα ούλα σας, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη φρεσκάδα της αναπνοής σας. Μην αφήνετε την υγιεινή του στόματος σας σε δεύτερη μοίρα. Επενδύστε στ

40357
3800213350292
0,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (WHITENING) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (WHITENING) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ) είναι μια οδοντόκρεμα που προσφέρει πλήρη προστασία για τα δόντια και τα ούλα σας. Η σύνθεσή της βοηθά στην απομάκρυνση των πλάκας και των ερεθισμών, ενώ ταυτόχρονα παρέχει λεύκανση για λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε υγιή και λευκά δόντια με την PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (WHITENING) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ) και αισθανθείτε αυτοπεποίθηση κάθε φορά που χαμογελάτε!
Τιμή 3,79 €

ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 1,68lit - (42μεζ.) - (ΛΕΒΑΝΤΑ)

Η ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 1,68lit - (42μεζ.) - (ΛΕΒΑΝΤΑ) είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της Λεβάντας. Με την αρωματική του σύνθεση και την πλούσια γεύση του, θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν εξωτικό κήπο γεμάτο λουλούδια. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει τη μοναδική εμπειρία που σας προσφέρει η ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ. Αγοράστε το τώρα και ζήστε τη μαγεία της Λεβάντας!
Τιμή 8,04 €

ΛΗΤΗ ΚΑΡΙΟΚΑ

Η Λήτη Καριόκα είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το καλοκαίρι! Με το μοναδικό της design και την υψηλή ποιότητα υλικών, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε παραλία. Αποκτήστε τη Λήτη Καριόκα τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας!
Τιμή 1,49 €
OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ.
Περιορισμένη προσφορά!

OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΛΕΒΑΝΤΑ)

Το OMO υγρό πλυντηρίου με άρωμα λεβάντας είναι η ιδανική λύση για ένα καθαρό και φρέσκο αποτέλεσμα στα ρούχα σας. Η προηγμένη τεχνολογία του OMO εξασφαλίζει αποτελεσματικό και βαθύ καθάρισμα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα υφάσματα. Αφήστε τη μαγεία της λεβάντας να αγκαλιάσει τα ρούχα σας και να δημιουργήσει ένα αίσθημα φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το OMO υγρό πλυντηρίου τώρα και απολαύστε καθαρά και μυρωδάτα ρούχα κάθε φορά που τα φο
Κανονική τιμή 6,19 € Τιμή 5,51 €
  • -0,68 €
  • -0,68 €

ROL ΣΚΟΝΗ ΧΕΙΡΟΣ 850gr.

Η ROL ΣΚΟΝΗ ΧΕΙΡΟΣ 850gr. είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα χέρια σας καθαρά και φρέσκα κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα των συστατικών της, αυτή η σκόνη χειρός αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε τη ROL ΣΚΟΝΗ ΧΕΙΡΟΣ 850gr. σήμερα και απολαύστε τα οφέλη της σε κάθε χρήση!
Τιμή 2,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food κάσιους ψημένα ανάλατα 200gr

Τα Arion food κάσιους ψημένα ανάλατα 200gr είναι ο ιδανικός συνοδός για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ενθουσιαστείτε με κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα ξαναπροτιμήσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 5,01 €

Τσατσάκης παξιμαδάκι κρίθινο 400gr

Τα παξιμαδάκια κρίθινα της εταιρείας Τσατσάκης σε συσκευασία 400γρ είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ και θρεπτικό σνακ. Φτιαγμένα από κριθάρι, τα παξιμαδάκια αυτά προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή στα συνηθισμένα αλεύρια, προσφέροντας ταυτόχρονα γεύση και θρεπτική αξία.

Τιμή 2,39 €

ΙΟΝ σοκοφρετάκια φουντουκιού μίνι σακούλα 210gr

Τη σοκοφρέτα της ΙΟΝ θα βρείτε και σε συσκευασία μίνι. Ανάλαφρες, τραγανές δόσεις απόλαυσης στο σχολείο, στην τηλεόραση, στο αυτοκίνητο ή ακόμα μαζί με τον καφέ και το τσάι σας. Οι Σοκοφρέτες μίνι διατίθενται σε φάκελο των 210 γραμμαρίων.

Τιμή 3,31 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με τριαντάφυλλο 453gr

Το γλυκό του κουταλιού με τριαντάφυλλο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια ενδιαφέρουσα γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το αρωματικό τριαντάφυλλο, ένα λουλούδι με ξεχωριστό άρωμα και γεύση, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Τιμή 3,46 €