• WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ50 1KG
  • WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ50 1KG

WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ50 1KG

Η σακούλα WISETRADE Δ50 1KG είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα συσκευασίας. Με ανθεκτικό υλικό και εξαιρετική αντοχή, αυτή η σακούλα θα κρατήσει τα προϊόντα σας ασφαλή και προστατευμένα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε τη σήμερα!
38773
5219711976237
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Το μαννα παξιμαδια λαδιου 400gr,

Το μαννα παξιμαδια λαδιου 400gr είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την απαλή γεύση του λαδιού και την τραγανή υφή του, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σαν σνακ μόνο του ή συνοδεύστε το με ένα κρύο ρόφημα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 3,62 €

Tns γλαστρακι με πλαστικο λουλουδι πολυχρωμα eva5706

Η Tns γλαστρακι με πλαστικο λουλουδι πολυχρωμα eva5706 είναι το τέλειο προϊόν για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και χρώμα. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα δώσουν έναν αέρα φρεσκάδας στο χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υπέροχο προϊόν που θα αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου σας!
Τιμή 1,07 €

Practic συρματινο γαλβανιζε σφουγγαρακι 25gr, 25τεμ

Το Practic συρματινο γαλβανιζε σφουγγαρακι 25gr, 25τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, αυτό το σφουγγαράκι θα κάνει τον καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες. Αγοράστε τώρα το Practic συρματινο γαλβανιζε σφουγγαρακι και απολαύστε άριστα αποτελέσματα!
Τιμή 6,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα 340ml

Το Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα 340ml της εταιρίας Blue fire είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό φωτιστικό για τον χώρο τους. Με το εκλεπτυσμένο design του και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, το Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα θα δώσει μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 0,96 €

Kit Kat γκοφρέτα 4 finger 41gr

Ράβδος γκοφρέτας επικαλυμμένη με σοκολάτα γάλακτος (68,2%).

4 λαχταριστά fingers τραγανής γκοφρέτας, επικαλυμμένα με απαλή σοκολάτα γάλακτος.

Μόνο από ποιοτικούς κόκκους κακάο από πιστοποιημένες 100% αειφόρες πηγές.

Τιμή 0,95 €

El sabor salsa dip τομάτας 1kg

Η νέα salsa dip τομάτας 1kg από την εταιρία EL SABOR θα σας ταξιδέψει στη γεύση της μεξικάνικης κουζίνας. Με φρέσκες ντομάτες και μυρωδάτα μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα θα δώσει ένα μοναδικό, γευστικό τσίμπημα σε κάθε δείπνο σας. Απολαύστε την με τα τσιπς, τα τάκος ή ακόμα και σαν συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αφήστε τη γεύση της EL SABOR να σας κερδίσει και να κάνει το επόμενο γεύμα σας αξέχαστο.
Τιμή 6,39 €

Flokos καλαμαράκια σε φυτικό λάδι και ρίγανη 150gr

Τα καλαμαράκια FLOKOS είναι ένα θρεπτικό και γευστικό προϊόν, χωρίς συντηρητικά, πλούσιο σε φώσφορο, σελήνιο και B12. Με την προσθήκη απαλού φυτικού λαδιού και ελληνικής ρίγανης, το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί μία πεντανόστιμη πρόταση για μια ολοκληρωμένη υγιεινή διατροφή!

Τιμή 2,05 €

Mastiqua ανθρακούχο νερό με μαστίχα & βύσσινο 330ml

Ανθρακούχο μαστιχόνερο με βύσσινο.

Είναι νέο και είναι πραγματικά ωραίο. Το Mastiqua είναι ένα φυσικό ανθρακούχο νερό με βάση το μαστιχόνερο. Συγκεκριμένα, το νερό αυτό είναι η συνέχεια μιας παράδοσης, που κρατάει αιώνες, που ταξιδεύει στο χωροχρόνο της ανατολικής Μεσογείου και στους πολιτισμούς της, και σχετίζεται με την ένωση της μαστίχας με το ανθρακούχο νερό. 

Η μαστίχα δίνει το άρωμα και τη φρεσκάδα της στο ανθρακούχο νερό, μπαίνει σ' ένα υπέροχο μπουκάλι, έχει υπέροχη γεύση, χωνευτικές ιδιότητες, συνοδεύει τέλεια τον καφέ μας και, φυσικά, μπορεί να αποτελέσει ένα “εναλλακτικό” ποτό.

Τιμή 1,66 €