• Practic συρματινο γαλβανιζε σφουγγαρακι 25gr, 25τεμ  - 1
  • Practic συρματινο γαλβανιζε σφουγγαρακι 25gr, 25τεμ  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPractic

Practic συρματινο γαλβανιζε σφουγγαρακι 25gr, 25τεμ

Το Practic συρματινο γαλβανιζε σφουγγαρακι 25gr, 25τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, αυτό το σφουγγαράκι θα κάνει τον καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες. Αγοράστε τώρα το Practic συρματινο γαλβανιζε σφουγγαρακι και απολαύστε άριστα αποτελέσματα!
34955
5203399260580
6,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παρκετεζα βαμβακι + σκελετος νο 50 χωρις κονταρι διαφορα χρωματα

Η Παρκετέζα βαμβακι σκελετός νο 50 χωρίς κοντάρι διαφορετικών χρωμάτων είναι το ιδανικό αξεσουάρ για το χώρο σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αντοχή, αυτή η παρκετέζα θα σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 5,80 €

ΦΑΙΔΩΝ ΠΤΙ-ΦΟΥΡ 550gr. - (ΤΡΟΥΦΑ)

Η απίστευτη γεύση της τρούφας σε συνδυασμό με την πλούσια σοκολάτα Φαΐδων Πτι-Φούρ 550gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,99 €

Simple τετραδιο σπιραλ 4 θεματων α4 120 φυλλα 14580

Αυτό το τετράδιο Simple με σπιράλ και 4 θέματα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε όλες σας τις σημειώσεις με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Με μέγεθος Α4 και 120 φύλλα, είναι ιδανικό για την καθημερινή σας χρήση στο σχολείο, το γραφείο ή το σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τετράδιο που θα σας διευκολύνει στην οργάνωση των σκέψεών σας και θα σας βοηθήσει να είστε πιο παραγωγικοί!
Τιμή 4,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης φυστίκια αλμυρά 500gr

Τα αράπικα φιστίκια είναι εξαιρετική πηγή της νιασίνης και του φυλλικού οξέος, βοηθώντας έτσι στην αναγέννηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και προστατεύοντας ταυτόχρονα από την αναιμία και τη θρομβοπενία. Παράλληλα περιέχουν σε υψηλότατο βαθμό φυτικές στερόλες, ουσίες που συμβάλλουν στη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης

Μια χούφτα αράπικα φιστικιά αποδίδουν 160 θερμίδες. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν πως η συνετή και λογική κατανάλωση τους βελτιώνει τα επίπεδα ολικής και HDL χοληστερόλης σε υγιείς ενήλικες ενώ προσδίδει και σημαντικά αντιοξειδωτικά οφέλη.

Τιμή 2,52 €

Cif power & shine υγρό καθαριστικό κουζίνας 700ml

Η CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE KITCHEN είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα της κουζίνας σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί άμεσα τους λίπους και τις επικαθίσεις, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αντικεραυνικές. Αποκτήστε το CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE KITCHEN σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό περιβάλλον στην κουζίνα σας.
Τιμή 1,26 €

Fa αποσμητικό σώματος deo spray paradise moments 150ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της Fa σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Είναι πιο φιλικό με το ευαίσθητο δέρμα καθώς δεν περιέχει αλουμίνιο, μειώνοντας την πιθανότητα ερεθισμού. Τέλος, διαθέτει σύνθεση η οποία δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα κατά την χρήση του.

Φύλο: Γυναίκα

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Τύπος: Spray

Τιμή 2,15 €

VEET ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ 100ml - (SILKY FRESH SENSITIVE SKIN)

Η Veet κρέμα αποτρίχωσης 100ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που έχετε ευαίσθητο δέρμα. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει μια μεταξένια αίσθηση αφαίρεσης των τριχών χωρίς ερεθισμούς, κάνοντας την αποτρίχωση μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε απαλό, λείο δέρμα με τη Veet κρέμα αποτρίχωσης και αισθανθείτε πάντα φρέσκοι και αυτοπεποιθητοι.
Τιμή 2,24 €

Syoss βαφή μαλλιών classic σε χρώμα ξανθό μελί 7-6

Η βαφή μαλλιών Syoss classic σε χρώμα ξανθό μελί 7-6 είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν ένα λαμπερό και φυσικό χρώμα στα μαλλιά τους. Η συγκεκριμένη βαφή δίνει ένα έντονο και διακριτικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία και ενυδάτωση στα μαλλιά. Με τη Syoss classic σειρά, το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό και διαχρονικό. Αποκτήστε τη δική σας βαθιά ξανθή απόχρωση και ξεχωρίστε!
Τιμή 4,27 €