• ΒΑΣΗ ΞΥΛΙΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΙΤΣΑΣ - (30cm)
  • ΒΑΣΗ ΞΥΛΙΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΙΤΣΑΣ - (30cm)

ΒΑΣΗ ΞΥΛΙΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΙΤΣΑΣ - (30cm)

Η βάση ξύλινη στρογγυλή πίτσας (30cm) είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της πίτσας που αναζητούν την απόλυτη γευστική εμπειρία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η βάση αυτή θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε την τέλεια πίτσα με έναν τρόπο που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια παραδοσιακή πιτσαρία στην Ιταλία. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τη βάση ξύλινη στρογγυλ?
38669
5908275911012
6,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12

Η ιδανική λύση για την ψύξη του υπολογιστή σας είναι εδώ! Το ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12 θα σας παρέχει την απόλυτη απόδοση και αξιοπιστία που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας σε άριστη κατάσταση. Μην αφήνετε τον υπολογιστή σας να υπερθερμαίνεται, επενδύστε στο ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12 και απολαύστε την απρόσκοπτη λειτουργία του!
Τιμή 1,45 €

Old spice deo spray 150ml restart

Η απίστευτη φρεσκάδα του Old Spice deo spray 150ml restart θα σας κατακλύσει με τη μοναδική του μυρωδιά. Αφήστε το άρωμα να σας ανανεώσει και να σας δώσει αυτοπεποίθηση όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 3,72 €

SENSODYNE RAPID ACTION 75ml (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η Sensodyne Rapid Action 75ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την τρυπητότητα των δοντιών. Με την προηγμένη της σύνθεση, προσφέρει γρήγορη δράση κατά της ευαισθησίας και προστασία για όλη την ημέρα. Αποκτήστε την Sensodyne Rapid Action 75ml τώρα και απολαύστε ένα υγιές και προστατευμένο χαμόγελο κάθε μέρα.
Τιμή 4,12 €

PROPLAST ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΛΕΥΚΗ - (35x25x1cm)

PROPLAST ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΛΕΥΚΗ - (35x25x1cm) είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την πρακτικότητά του. Η λευκή απόχρωση του προϊόντος δημιουργεί μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στον χώρο σας. Με τις διαστάσεις 35x25x1cm, αυτή η πλάκα κοπής είναι ιδανική για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 6,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Poco loco τορτίγια σταρένια 20cm 8τεμ 320gr

Οι Poco Loco τορτίγια σταρένια 20cm 8 τεμάχια 320gr αναφέρονται σε μια συσκευασία τορτιγιών σταρένιων με διάμετρο περίπου 20 εκατοστά, που περιλαμβάνει 8 τεμάχια με συνολικό βάρος 320 γραμμάρια. Οι τορτίγιες είναι λεπτές πίτες που συνήθως χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των περίφημων μεξικανικών τάκος.

Τιμή 3,10 €

Bianchi coffee espresso gold αλεσμένος καφές 250gr

Ο Bianchi Espresso Gold είναι ένας αναζωογονητικός αλεσμένος καφές με έντονο άρωμα και γεύση που θα σας κερδίσει. Η συσκευασία του περιέχει 250gr καφέ και είναι ιδανική για χρήση σε εσπρέσο μηχανές ή φίλτρου. Απολαύστε τον Bianchi Espresso Gold και απολαύστε μια πλούσια και αρωματική εμπειρία καφέ.

Τιμή 4,92 €

Septona αυτοκόλλητα επιθέματα έξτρα ανθεκτικά 8τεμ

Επιθέματα που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του τραύματος ενώ προστατεύουν την πληγή από μικρόβια. Είναι ατραυματικά καθώς αφαιρούνται ανώδυνα, χωρίς να αφήσουν υπολείμματα. Αποτελούνται από ένα πορώδες αυτοκόλλητο στρώμα γάζας, υποαλλεργικό και αεροδιαπερατό, το οποίο προφυλάσσει από μικροοοργανισμούς. Η αυτοκόλλητη επιφάνεια τους δεν ξεκολλά στην εφίδρωση.

Τιμή 0,97 €