• ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/4 GNPPL-14
  • ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/4 GNPPL-14

ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/4 GNPPL-14

Αυτό το καπάκι PP διαφανές GN1/4 είναι ιδανικό για την αποθήκευση τροφίμων και τη διατήρηση τους φρέσκα. Με τη διαφάνεια του, μπορείτε εύκολα να δείτε το περιεχόμενο του κάθε δοχείου χωρίς την ανάγκη να το ανοίξετε. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι ανθεκτικό στη χρήση και στις υψηλές θερμοκρασίες. Αποκτήστε το τώρα και βεβαιωθείτε ότι τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα και ασφαλή!
38078
5209800079871
2,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με cranberry 5x42gr

Οι Nature Valley τραγανές μπάρες βρώμης με cranberry 5x42gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικής αξίας. Απολαύστε τη νόστιμη γεύση της cranberry μαζί με την τραγανή βρώμη σε κάθε δόση. Μια υγιεινή επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, που θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε. Αποκτήστε τώρα τις Nature Valley τραγανές μπάρες βρώμης με cranberry και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τις λατρέψετε.
Τιμή 3,41 €

TRIDENT SENSES BUBBLEGUM 27gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη γεύση φυστικοβούτυρου με το TRIDENT SENSES BUBBLEGUM 27gr! Ένα απολαυστικό προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε την γλυκιά γεύση του παιδικού σας όνειρου. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική γεύση που θα σας κερδίσει με την πρώτη δοκιμή!
Τιμή 1,01 €

TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ OPAL 8cm - (LBP80)

TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ OPAL 8cm - (LBP80) είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό πιάτο φρούτου που θα σας εντυπωσιάσει με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτικότητά του. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το πιάτο φρούτου OPAL θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Με διάμετρο 8 εκατοστά, είναι ιδανικό για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φρούτα με στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που θα ξεχωρίσει!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Ο μπαξές τοματοπολτός 28-30% 140gr

Παραδοσιακός πελτές της εταιρείας Ο Μπαξές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές και με μια μόνο κουταλιά να δώσει εξαιρετική γεύση σε σάλτσες, σούπες, λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 0,78 €

Trata τονοσαλάτα μεξικάνα 2x160gr

Η τονοσαλάτα Mexicana TRATA είναι ένα έτοιμο ολοκληρωμένο γεύμα, νόστιμο και θρεπτικό! Τρυφερά κομμάτια τόνου υψηλής ποιότητας, συνδυάζονται ιδανικά με λαχανικά της ελληνικής γης, όπως φασόλια, καλαμπόκι, καρότο, πράσινες και κόκκινες πιπεριές, προσφέροντας μία από τις πιο δημοφιλείς τονοσαλάτες. Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,39 €

Ματίνα χουρμάδες 200gr

Οι χουρμάδες είναι ένα είδος ξηρού φρούτου που προέρχεται από τα φρούτα του φοίνικα. Οι χουρμάδες είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και φυσικά γλυκαντικά. Αναφορικά με την αναφορά "Ματίνα χουρμάδες 200gr", αναφέρεται σε μια συσκευασία χουρμάδων βάρους 200 γραμμαρίων.

Τιμή 1,40 €

Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με γεύση από άσπρο και μαύρο σουσάμι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,98 €

Jacobs καφές φίλτρου 250gr

Αφεθείτε στην απόλαυση ενός από τους καλύτερους καφέδες παγκοσμίως. Ο Jacobs kronung καφές φίλτρου 250gr σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει. Απολαύστε τον πλούσιο, αρωματικό καφέ Jacobs και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να επιστρέφετε ξανά και ξανά. Αγοράστε τώρα τον Jacobs kronung καφέ φίλτρου 250gr και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 5,07 €