• ΚΟΥΠΑ ΘΕΡΜΟΣ COLOR 340ml
  • ΚΟΥΠΑ ΘΕΡΜΟΣ COLOR 340ml

ΚΟΥΠΑ ΘΕΡΜΟΣ COLOR 340ml

Η ΚΟΥΠΑ ΘΕΡΜΟΣ COLOR 340ml είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθημερινό σας καφέ ή τσάι. Με τη μοντέρνα σχεδίασή της και την άριστη ποιότητα κατασκευής, θα σας κάνει να ξεχάσετε τις ψυχρές μέρες και να απολαύσετε κάθε στιγμή με ζεστό ποτό. Αποκτήστε την ΚΟΥΠΑ ΘΕΡΜΟΣ COLOR 340ml τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ και άνεση.
37853
5203642142793
5,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Soflan 900ml color

Η Soflan 900ml color της εταιρίας Soflan είναι το ιδανικό προϊόν για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας και να τα προστατεύσετε από τη φθορά του χρόνου. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Soflan 900ml color θα κρατήσει τα ρούχα σας απαλά και φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 3,03 €

Φορμακια χαρτινα για κεικ οβαλ 8,5x3,5cm 80τεμ λευκα

Δημιουργήστε υπέροχα κεικ με τα φορμάκια χαρτίνα οβάλ! Με μέγεθος 8,5x3,5cm και 80 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, αυτά τα λευκά φορμάκια είναι ιδανικά για κάθε είδους γλυκά. Φτιάξτε τα πιο όμορφα κεικ και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε κάθε εκδήλωση!
Τιμή 0,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Dermomed κρεμοσάπουνο αμύγδαλο 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,92 €

Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr

Απολαύστε τη νοστιμιά και τη νιφάδα του Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr. Μια απολαυστική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση του!
Τιμή 0,98 €

Eurolamp ασφάλεια normal lindner 35A 5τεμ

Η "Eurolamp ασφάλεια normal lindner 35A 5 τεμ" αναφέρεται σε ασφάλειες τύπου normal lindner με αξιολόγηση 35 αμπέρ, οι οποίες παρέχονται σε συσκευασία που περιλαμβάνει 5 τεμάχια.

Οι ασφάλειες τύπου normal lindner είναι ηλεκτρικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την προστασία των ηλεκτρικών κυκλωμάτων από υπερφόρτωση ή βραχυκυκλώματα. Η αξιολόγηση 35 αμπέρ υποδηλώνει το ρεύμα που μπορεί να ρολάρει μέσω της ασφάλειας προτού αυτή ανοίξει και διακόψει το κύκλωμα για προστασία από υπερφόρτωση.

Ο αριθμός "5 τεμ" υποδηλώνει ότι η συσκευασία περιλαμβάνει 5 ασφάλειες, προσφέροντας αρκετά ανταλλακτικά για χρήση σε διάφορα ηλεκτρικά κυκλώματα ή συσκευές.

Αυτές οι ασφάλειες είναι σημαντικές για τη διατήρηση της ασφάλειας σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και πρέπει να τοποθετούνται με βάση τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων κυκλωμάτων ή συσκευών.

Τιμή 5,59 €

Cisne premium πανί μικροϊνών για τα τζάμια 38x40cm

Πανάκι καθαρισμού με μικροΐνες σε μπλε χρώμα της εταιρείας Cisne, κατάλληλο για τον καθαρισμό των τζαμιών και των γυάλινων επιφανειών. Το πανάκι μικροϊνών μαζεύει με ευκολία και φυλακίζει τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνει υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένεται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ στην περίπτωση που χρησιμοποιείται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση του στο πλυντήριο ρούχων.

Διαστάσεις:

Μήκος: 38εκ.

Πλάτος: 40εκ.

Τιμή 1,85 €