• ΑΝΘΕΜΙΑ ΜΕΛΙ ΠΕΤ 500gr.
  • ΑΝΘΕΜΙΑ ΜΕΛΙ ΠΕΤ 500gr.

ΑΝΘΕΜΙΑ ΜΕΛΙ ΠΕΤ 500gr. - (ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ)

Η ανθεμία μελι πετ 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας μαγέψει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε την αυθεντική γεύση της ανθεμίας σε κάθε κουταλιά και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία της φύσης σε κάθε δόση.
37550
5200104491758
3,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PRACTIC ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΛΟΣΙΟΝ 410ml 95ο

Η PRACTIC ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΛΟΣΙΟΝ 410ml 95ο είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Με τη συνδυασμένη δράση του αλκοόλ και του λοσιόν, αυτή η μοναδική φόρμουλα θα σας προσφέρει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του σώματος!
Τιμή 1,76 €

Tns φορμακια χαρτινα 7,5cm 100τεμ bkcp-7/100

Τα Tns φορμάκια χαρτίνα 7,5cm 100τεμ bkcp-7/100 είναι ιδανικά για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη. Με υψηλής ποιότητας χαρτί και ανθεκτική κατασκευή, αυτά τα φορμάκια είναι απαραίτητα για κάθε μαγειρική δημιουργία. Με την εγγύηση της εταιρίας Tns, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτά τα φορμάκια θα κάνουν τη ζαχαροπλαστική σας ακόμα πιο εύκολη και διασκεδαστική. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τη μαγειρική σας εμπειρία! Αγοράστε τ?
Τιμή 0,76 €

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΙ 350gr. - (ΓΕΜΙΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ)

Απολαύστε τη μοναδική γεύση της Παυλίδη Σοκολατίνιας Υγείας Μίνι με γέμιση φράουλας! Ένα λαχταριστό γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη γεύση και ανανεώστε τις ενέργειές σας με αυτό το νόστιμο επιδόρπιο!
Τιμή 7,15 €

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (28x6,5cm)

Το στρογγυλό τάψι WOODSTONE δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας στο σπίτι σας. Με διάμετρο 28 εκατοστά και ύψος 6,5 εκατοστά, αυτό το τάψι είναι ιδανικό για την παρασκευή και σερβίρισμα φαγητών σε κάθε είδους εκδηλώσεις. Η ποιότητα κατασκευής του WOODSTONE τάψι θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 12,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Pummaro χυμός τομάτας με κρεμμύδι 520gr

Το Pummaro διάλεξε τις τομάτες, χαρίζοντας στο φαγητό σας τη γεύση και το άρωμα από 100% Ελληνικές τομάτες και πρόσθεσε κρεμμύδι για πιο πικάντικη γεύση. Δοκιμάστε το σε μακαρονάδες, λαδερά, κοκκινιστά, όσπρια, αλλά και για υπέροχες σάλτσες! Σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά με τα μυρωδικά της αρεσκείας σας!

Τιμή 0,99 €

Cisne premium πανί μικροϊνών για τα τζάμια 38x40cm

Πανάκι καθαρισμού με μικροΐνες σε μπλε χρώμα της εταιρείας Cisne, κατάλληλο για τον καθαρισμό των τζαμιών και των γυάλινων επιφανειών. Το πανάκι μικροϊνών μαζεύει με ευκολία και φυλακίζει τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνει υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένεται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ στην περίπτωση που χρησιμοποιείται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση του στο πλυντήριο ρούχων.

Διαστάσεις:

Μήκος: 38εκ.

Πλάτος: 40εκ.

Τιμή 1,85 €

Jannis παστέλι με σουσάμι 30gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 0,39 €

Royal τορτίγια σταρένια 30cm 12τεμ 1200gr

Η Royal τορτίγια σταρένια 30cm 12τεμ 1200gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να νιώσετε πολυτέλεια σε κάθε δείπνο. Με την απίστευτη γεύση και την απαλή υφή της, θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με τους φίλους και την οικογένειά σας. Αποκτήστε τώρα την Royal τορτίγια σταρένια και αναβαθμίστε το δείπνο σας!
Τιμή 4,11 €