• TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-800-1541)
  • TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-800-1541)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-800-1541)

Η TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ με τα 4 χρώματα είναι το απόλυτο must-have για κάθε νοικοκυρά! Πρακτική, ανθεκτική και μοναδική στο design της, αυτή η κουτάλα θα γίνει ο καλύτερος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με ένα μόνο κλικ!
37532
5204558388008
1,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns ρόμπα γυναικεία ροζ one size

Η ρόμπα γυναικεία ροζ one size της εταιρίας Tns είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά άνεση και στυλ. Με τη μοναδική της εμφάνιση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η ρόμπα θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστή κάθε φορά που τη φοράτε. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κολεξιόν σας με ένα κομμάτι που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Τιμή 10,82 €

ΨΩΜΙΕΡΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ

Η ψωμιέρα με χειρολαβή είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την άνετη χειρολαβή της, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε το ψωμί σας από το φούρνο στο τραπέζι σας. Η ψωμιέρα αυτή είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, που την καθιστούν ανθεκτική και μακράς διαρκείας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στην κουζίνα σας. Αγοράστε τώρα τη ψωμιέρα με χειρολαβή και απολαύστε φρέσκο ψωμί κ?
Τιμή 13,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης χωρίς χλώριο spray 750ml

Το Klinex Hygiene με σύνθεση χωρίς χλώριο είναι ένα καθαριστικό γενικής χρήσης που προσφέρει υγιεινή καθαριότητα σε όλο το σπίτι, εξουδετερώνει ιούς και το 99,9% των βακτηρίων.

Τιμή 2,79 €

Altura τόνος σε φυτικό λάδι 160gr

Τόνος της εταιρίας Altura, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Σημαντική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα 3 λιπαρών, ο τόνος ενισχύει τέλεια τις σαλάτες, φαγητά όπως τα ζυμαρικά ή και σάντουιτς.

Τιμή 2,16 €

Dr. Magic χρωμοπαγίδες 20τεμ

Η χρωμοπαγίδα είναι ιδανική για να προλαμβάνει τα ατυχήματα και τις δύσκολες στιγμές κατά το πλύσιμο των ρούχων!

Σε κάθε πλύση τα χρώματα των ρούχων ξεβάφουν προκαλώντας δυσάρεστα ατυχήματα στα ρούχα ενώ ταυτόχρονα χάνουν και τη λάμψη τους.

Με τη σύνθεσή της από φυσικές ίνες η χρωμοπαγίδα προσφέρει διπλή προστασία αφού προλαμβάνει τα ατυχήματα αποχρωματισμού που προκαλούνται από τα χρωματιστά ρούχα ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα χρώματα σε κάθε πλύση για να παραμένουν ζωντανά.

Έτσι επιτρέπει τις μεικτές πλύσεις αφού χάρη στην υφή του διατηρεί το σχήμα του κατά τη διάρκεια της πλύσης ώστε να επιτυγχάνει τη μέγιστη απορρόφηση βαφής από το νερό. Το φύλλο είναι η απόδειξη!

Τιμή 2,02 €

Flos vero υγρό πιάτων με αμύγδαλο 430ml

Το Flos Vero υγρό πιάτων με αμύγδαλο 430ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική σύνθεσή του με άρωμα αμυγδάλου θα σας ταξιδέψει και θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά κάθε προσδοκία!
Τιμή 1,06 €

Sprite γκαζόζα 4x500ml

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση Lemon-Lime. Η Sprite είναι η τέλεια πρόταση για όσους θέλουν να ξεδιψάσουν και να απολαύσουν την καθαρή, δυναμική και αναζωογονητική γεύση Lemon-Lime με χαμηλές θερμίδες.

Τιμή 4,55 €