• ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ CLUB 6.5cm 1000τεμ.(Η409-65)
  • ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ CLUB 6.5cm 1000τεμ.(Η409-65)

ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ CLUB 6.5cm 1000τεμ.(Η409-65)

Οι Οδοντογλυφίδες Club 6.5cm 1000τεμ. είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία οδοντιάτρο. Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τώρα τις δικές σας Οδοντογλυφίδες Club 6.5cm 1000τεμ. για άψογα αποτελέσματα κάθε φορά!
36819
5209800081461
1,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σφηνα πορτας σετ 2τεμ g-54

Το σετ 2τεμ G-54 της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος τρόπος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design, το σετ αυτό θα δώσει έναν νέο αέρα στον χώρο σας. Επιπλέον, η λειτουργικότητα του σετ σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις σφήνες και ως διακοσμητικά αντικείμενα, προσθέτοντας ένα ξεχωριστό στυλ στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό σετ και
Τιμή 0,71 €

ΙΩΝΙΑ ΙΤΕΑ ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ 20cm - (ΛΕΥΚΟ)

Το λευκό ρηχό πιάτο διαμέτρου 20cm από την εταιρία ΙΩΝΙΑ ΙΤΕΑ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα σας. Με το κομψό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το πιάτο θα φωτίσει κάθε τραπέζι σας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση ή για ιδιαίτερες περιστάσεις, αυτό το πιάτο θα σας εντυπωσιάσει με την αντοχή του και την απλή του κομψότητα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με ένα απλό και κομψό ρηχό πιάτο από την ΙΩΝΙ
Τιμή 4,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Karuzo κρουασάν κακάο σοκολάτα 82gr

Το Karuzo κρουασάν κακάο σοκολάτα 82gr της εταιρίας Karuzo είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Η συνδυασμός του τραγανού κρουασάν με την πλούσια σοκολάτα κακάο θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το Karuzo κρουασάν κακάο σοκολάτα 82gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 0,70 €
Aroxol season σκοροκτόνο gel 12τεμ Aroxol season σκοροκτόνο gel 12τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Aroxol season σκοροκτόνο gel 12τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Κανονική τιμή 8,60 € Τιμή 7,33 €
  • -1,27 €
  • -1,27 €

Κοκκαλο σκυλου 275gr, προσουτο ισπανιασ

Το Κοκκαλο σκυλου 275gr, προσουτο ισπανιασ της εταιρίας είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό σκύλο. Με φρέσκο προσούτο από την Ισπανία, αυτό το προϊόν είναι γεμάτο γεύση και θρεπτικές ουσίες που θα δώσουν στον τετράποδο φίλο μας την ενέργεια που χρειάζεται για να παίξει και να είναι ευτυχισμένος. Αποκτήστε το Κοκκαλο σκυλου της εταιρίας μας και δείτε τη χαρά στα μάτια του αγαπημένου σας φίλου!
Τιμή 1,71 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK είναι το τέλειο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη. Η μοναδική του φόρμουλα περιποίησης θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί. Με το αισθησιακό ροζ χρώμα του, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα νιώθετε πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αγοράστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης των χειλιών σας.
Τιμή 3,37 €