• ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018)  - 1
  • ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018)  - 1

ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018)

Το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την αιχμηρή λεπίδα του, μπορείτε εύκολα να κόψετε κάθε κομμάτι κρέατος με ακρίβεια και ευκολία. Η εργονομική λαβή του σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε με άνεση και ακρίβεια, ενώ η κατασκευή υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018) τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στη μαγειρική!
36800
5209800049560
0,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΝΟΥΝΟΥ ΚΡΕΜΑ 350gr. - (ΒΑΝΙΛΙΑ) (-0.20€)

Η νέα ΝΟΥΝΟΥ κρέμα με γεύση βανίλιας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από γλυκές απολαύσεις. Με τη μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την απολαυστική κρέμα. Αποκτήστε τη ΝΟΥΝΟΥ κρέμα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,45 €

Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr πλιγουρι λαχανικων

Ανακαλύψτε την απόλαυση του νόστιμου Τυρολέζα ετοιμού γεύματος 300gr πλιγούρι λαχανικών από την εταιρία μας. Με φρέσκα υλικά και πλούσια γεύση, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποιότητά του. Απολαύστε τη γευστική εμπειρία που προσφέρει και δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να το αποκτήσετε.
Τιμή 1,81 €

ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ (150x180cm)

Ανανεωτικό, πολυτελές, βυζαντινό τραπεζομάντηλο 150x180cm για να διακοσμήσετε τον τραπεζικό σας χώρο με στυλ και κομψότητα. Με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό αλεξίαστων μοτίβων, αυτό το τραπεζομάντηλο θα δώσει μια ανατολίτικη νότα στην τραπεζαρία σας και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα μοναδικό κομμάτι!
Τιμή 5,34 €

Κορυφαία προϊόντα

D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητά του, το σφουγγάρι D&D θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε τις λεκέδες και τη βρωμιά να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,39 €

Dove κρεμοσάπουνο go fresh cucumber 250ml

Το κρεμοσάπουνο Dove Go Fresh με αρωματικό αγγούρι έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αναζωογόνηση και ενυδάτωση στο δέρμα σας. Η μοναδική του φόρμουλα βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος, ενώ το αρωματικό άρωμα του αγγουριού αφήνει μια φρέσκια αίσθηση μετά το μπάνιο. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τιμή 1,59 €

Arion food δημητριακά κόκκοι ρυζιού με κακάο 2kg

Οι κόκκοι ρυζιού με κακάο της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό. Με φρέσκο κακάο και πλούσια γεύση ρυζιού, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το με γάλα ή γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Αγοράστε τώρα τους κόκκους ρυζιού με κακάο της Arion food και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!

Τιμή 10,18 €