• ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018)  - 1
  • ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018)  - 1

ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018)

Το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την αιχμηρή λεπίδα του, μπορείτε εύκολα να κόψετε κάθε κομμάτι κρέατος με ακρίβεια και ευκολία. Η εργονομική λαβή του σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε με άνεση και ακρίβεια, ενώ η κατασκευή υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK professional (17018) τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στη μαγειρική!
36800
5209800049560
0,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ποτηρι χαρτινο coffee roasters double wall 12οz-14oz 25τεμ

Αυτό το ποτήρι χαρτίνο coffee roasters double wall 12oz-14oz 25τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ. Με την διπλή του επένδυση, διατηρεί τον καφέ σας ζεστό για περισσότερο χρόνο, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χέρια σας από τη θερμότητα. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ με αυτό το πρακτικό και στυλάτο ποτήρι χαρτίνο, που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν τον κορυφαίο barista στο σπίτι σας.
Τιμή 1,76 €

Τσαντα κρεοπωλειου νο 50 10kg

Η τσάντα κρεοπωλείου νο 50 10kg είναι ο απόλυτος σύμμαχος στις καθημερινές σας αγορές. Με την ανθεκτική της κατασκευή και τη μεγάλη χωρητικότητα των 10kg, σας εξασφαλίζει τη μεταφορά των προϊόντων σας με άνεση και ασφάλεια. Μην αφήνετε τίποτα πίσω σας - αποκτήστε την τώρα και κάντε τις αγορές σας με στυλ και άνεση!
Τιμή 39,72 €

Κλειδαρια ασφαλειας 3 κλειδια 40mm μακρυ λαιμο

Αποκτήστε την ασφάλεια που χρειάζεστε με τις κλειδαριές ασφαλείας 3 κλειδιών 40mm μακρύ λαιμό. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πράγματα από τους κινδύνους με αυτήν την αξιόπιστη λύση ασφαλείας. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ασφάλεια και έχετε την ανάγκη εξασφαλισμένη.
Τιμή 3,18 €

ΣΗΜΑΝΣΗ ''NO SMOKING'' - (202-3)

Η πιο στυλάτη και πρωτότυπη πινακίδα "NO SMOKING" που έχετε δει ποτέ! Με μοντέρνο design και έντονα χρώματα, αυτή η πινακίδα θα κλέψει την προσοχή σας και θα κάνει κάθε χώρο πιο chic και stylish. Μην αφήσετε τους καπνιστές να χαλάσουν την αισθητική του χώρου σας - αποκτήστε τώρα την πινακίδα "NO SMOKING" και κάντε μια δήλωση μόδας και αισθητικής!
Τιμή 1,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 67μεζ 4,35kg

Η Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 67μεζ 4,35kg είναι η ιδανική επιλογή για άψογο καθαρισμό και φρεσκάδα στα ρούχα σας. Με την προηγμένη της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά και γρήγορα κάθε λεκέ και βρωμιά, δίνοντας στα ρούχα σας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αφήνει μια μοναδική μυρωδιά φρεσκάδας που διαρκεί για πολύ καιρό. Αποκτήστε τη Skip σκόνη απορρυπαντικό τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό των ρούχων σας!
Τιμή 14,49 €

Melissa φιδές ψιλός 250gr

O φιδές, είναι ένα ξεχωριστό είδος ζυμαρικού έχει τη μορφή φωλιάς και αποτελείται από μακριά ψιλά ζυμαρικά.

Για μια πιο ξεχωριστή συνταγή δοκιμάστε τον σε σούπα ντομάτας!

Τιμή 1,20 €

Ματίνα μαύρη σταφίδα 200gr

Οι μαύρες σταφίδες είναι ένα είδος σταφυλιού που έχει στεγνώσει με φυσικό τρόπο, ώστε να γίνει ξηρό φρούτο. Η αναφορά "Ματίνα μαύρη σταφίδα 200gr" αποτελεί τη σήμανση μιας συσκευασίας μαύρων σταφίδων βάρους 200 γραμμαρίων.

Τιμή 1,63 €

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρη σοκολάτα κακάο 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα κακάο βρώμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της βρώμης, με γευστική κρέμα μαύρης σοκολάτας υψηλής διατροφικής αξίας, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ.

Κανονική τιμή 1,94 € Τιμή 1,44 €
  • -0,50 €
  • -0,50 €

Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα 200gr

Τα κλασικά, αυθεντικά γεμιστά μπισκότα που όλοι μεγαλώσαμε με τις γεύσεις τους! Γεμιστά με νοστιμότατη κρέμα κακάο.

Κανονική τιμή 1,53 € Τιμή 1,23 €
  • -0,30 €
  • -0,30 €