• ΚΑΛΑΘΙ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ (23,8x15,25x7cm) - (3052)  - 1
  • ΚΑΛΑΘΙ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ (23,8x15,25x7cm) - (3052)  - 1

ΚΑΛΑΘΙ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ (23,8x15,25x7cm) - (3052)

Το καλάθι σφυρήλατο είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την ποιότητα και το μοναδικό του design. Με διαστάσεις 23,8x15,25x7cm, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αποθηκεύετε τα προσωπικά αντικείμενά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
36772
5209800067281
4,65 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Practic γαντια νιτριλιου 10τεμ medium μαυρα

Τα Practic γάντια νιτριλίου 10τεμ medium μαύρα είναι ιδανικά για κάθε χρήση. Με την υψηλή ποιότητά τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένοι κάθε στιγμή. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα εξαιρετικά γάντια και να διακριθείτε σε κάθε δραστηριότητα που επιλέγετε. Αγοράστε τα τώρα και δεν θα χάσετε!
Τιμή 1,03 €

ΨΩΜΙΕΡΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ

Η ψωμιέρα με χειρολαβή είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την άνετη χειρολαβή της, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε το ψωμί σας από το φούρνο στο τραπέζι σας. Η ψωμιέρα αυτή είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, που την καθιστούν ανθεκτική και μακράς διαρκείας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στην κουζίνα σας. Αγοράστε τώρα τη ψωμιέρα με χειρολαβή και απολαύστε φρέσκο ψωμί κ?
Τιμή 13,17 €

Velto μπλε λιπασμα 2kg κοκκωδεσ

Το Velto μπλε λιπάσμα 2kg κοκκώδες είναι η ιδανική λύση για τον κήπο σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει την απόλυτη προστασία και θρέψη για τα φυτά σας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ανάπτυξή τους. Αποκτήστε το Velto μπλε λιπάσμα 2kg κοκκώδες σήμερα και απολαύστε έναν υπέροχο και πλούσιο κήπο που θα κλέψει τις εντυπώσεις!
Τιμή 3,37 €

NESCAFE ESPRESSO AZERA 95gr. - (DECAF)

NESCAFE. Η απόλαυση του αγαπημένου σας espresso χωρίς καφεΐνη! Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα του espresso, χωρίς να ανησυχείτε για την καφεΐνη. Απολαύστε το NESCAFE ESPRESSO AZERA 95gr. - (DECAF) και απολαύστε την καθημερινή σας δόση ενέργειας χωρίς να ανησυχείτε για τον ύπνο σας.
Τιμή 7,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml

Το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml είναι ένα προϊόν που θα φωτίσει τις δημιουργίες σας με το λαμπερό του χρώμα. Με μια μόνο κίνηση, μπορείτε να δώσετε ένα μοναδικό στυλ στα γλυκά σας και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Αποκτήστε το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml τώρα και αναδείξτε τις δημιουργικές ικανότητές σας!
Τιμή 1,79 €

Φλώρινας πορτοκαλάδα 1,5lt

Η Φλώρινα πορτοκαλάδα 1,5lt είναι ένα απολαυστικό ρόφημα που σας ταξιδεύει με τη γεύση των φρεσκοστυμένων πορτοκαλιών από τη Φλώρινα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της πορτοκαλάδας μας και αναζωογονηθείτε με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τη δική σας φιάλη 1,5lt και απολαύστε τη φυσική γεύση της Φλώρινας στο σπίτι σας!
Τιμή 0,94 €

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 12x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 1,61 €

Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml

Το Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml είναι ένα αναζωογονητικό ποτό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την αναζωογονητική γεύση του λεμονιού και το ανθρακούχο χαρακτήρα του, το Okf θα σας προσφέρει μια απίστευτη αίσθηση δροσιάς και ευεξίας. Απολαύστε το κρύο ή με πάγο και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Αποκτήστε το Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml της εταιρίας Okf τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο ποτό!
Τιμή 0,92 €