• -0,09 €
  • SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ - (70+50τεμ ΔΩΡΟ)
  • SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ - (70+50τεμ ΔΩΡΟ)

SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ - (70+50τεμ ΔΩΡΟ)

Οι δίσκοι ντεμακιγιάζ της SEPTONA είναι το ιδανικό εργαλείο για να αφαιρέσετε αποτελεσματικά κάθε ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπό σας. Με μια μόνο κίνηση, οι δίσκοι αφαιρούν απαλά το μακιγιάζ, αφήνοντας την επιδερμίδα σας καθαρή και ανανεωμένη. Αποκτήστε τους τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαρής επιδερμίδας κάθε μέρα!
36740
5201410812046
1,60 €
1,69 €
Έκπτωση -0,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΤΡΑΠ/ΜΑΝΤΗΛΟ INOX (4τεμ.)

Αυτό το κλιπ για τραπεζομάντηλο από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε τραπέζι. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτικότητά του, είναι η ιδανική λύση για να κρατάτε τα μαντήλια τραπεζιού σας στη θέση τους, προστατεύοντάς τα από τον αέρα και την κίνηση. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ κλιπ και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 0,84 €

Piltsis μαγιονεζα 320gr,

Piltsis μαγιονέζα 320gr είναι το απόλυτο απαραίτητο συστατικό για κάθε γεύμα! Με την απαλή του γεύση και την κρεμώδη υφή, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορεί να συγκριθεί. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, burgers και άλλα πολλά. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λαχταριστές προτάσεις γεύσεων με την Piltsis μαγιονέζα!
Τιμή 3,16 €

MIGLIOR ΓΑΤΟΤΡΟΦΗ ΚΡΟΚΕΤΑ 4kg - (ADULT) (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)

Η Miglior γατοτροφή κροκέτα 4kg είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με γεύση κοτόπουλου, προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μια υγιή διατροφή. Η υψηλή ποιότητα των συστατικών της και η εξαιρετική γεύση της θα κάνουν τη γάτα σας να τη λατρέψει από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τη Miglior γατοτροφή κροκέτα 4kg τώρα και προσφέρετε στη γάτα σας μια νόστιμη και υγιεινή διατροφή που της αξίζει.
Τιμή 8,66 €
Ποδιά σερβιτόρου μίνι λευκή one size
Περιορισμένη προσφορά!

Ποδιά σερβιτόρου μίνι λευκή one size

Η λευκή ποδιά σερβιτόρου one size είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματία στον χώρο της εστίασης. Με το μίνι μέγεθος της και το κομψό λευκό χρώμα, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα δείξετε επαγγελματισμό σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε τώρα την ποδιά σερβιτόρου που θα κάνει την εργασία σας πιο εύκολη και το στυλ σας ακόμα πιο εντυπωσιακό.
Κανονική τιμή 6,08 € Τιμή 5,79 €
  • -0,29 €
  • -0,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol υγρό καθαριστικό επιφανειών για το μπάνιο spray 750ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Dettol Σπρέι Μπάνιου Power & Pure είναι ιδανικό για τον δύσκολο καθαρισμό του μπάνιου. Είναι καλύτερο από το λευκαντικό στην αφαίρεση των καταλοίπων του σαπουνιού αλλά σε αντίθεση με το λευκαντικό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων και ιών, όπως το E. coli και ο ιός της γρίπης (H1N1).

Τιμή 2,26 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική απορροφητικότητα, αυτά τα μωρομάντηλα είναι απαραίτητα για κάθε μέρα του μωρού σας. Επιπλέον, το καπάκι τους τα κάνει εύκολα στη χρήση και ιδανικά για ταξίδια. Αγοράστε τα Renkli μωρομάντηλα σήμερα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 1,12 €

Farcom mea natura conditioner με ρόδι 300ml

Το Farcom mea natura conditioner με ρόδι 300ml είναι ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης μαλλιών που θα σας χαρίσει λάμψη και απαλότητα. Η φόρμουλα του είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ροδιού, που θρέφει τα μαλλιά σας βαθιά και τα αναζωογονεί. Αφήνει τα μαλλιά σας μεταξένια και ευχάριστα αρωματισμένα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υγιή και λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 2,89 €

Ζαναέ μουσακάς 280gr

Η Ζαναέ μουσακάς 280gr της εταιρίας Ζαναέ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, ο μουσακάς αυτός θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Ελλάδας. Απολαύστε τον σε κάθε γεύμα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 4,10 €

Oriental express 3' νουντλς ρυζιού stir-fry 225gr

Nουντλς ρυζιού που ετοιμάζονται μέσα σε 3 μόλις λεπτά, χωρίς βράσιμο, καθώς το μόνο που χρειάζονται είναι μούλιασμα σε ζεστό νερό.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ασιατικές συνταγές, σούπες αλλά και κρύες σαλάτες, ενώ μπορούν να συνοδεύσουν και οποιαδήποτε σάλτσα.

Τιμή 3,20 €