• ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (ΣΤΕΝΟ) (SINGLE WALL) (12οz) - (50τεμ.)  - 1
  • ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (ΣΤΕΝΟ) (SINGLE WALL) (12οz) - (50τεμ.)  - 1

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (ΣΤΕΝΟ) (SINGLE WALL) (12οz) - (50τεμ.)

Το Ποτήρι Χαρτίνο Coffee Time είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ! Με μοναδικό και στιλάτο design, σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης του αγαπημένου σας ροφήματος. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτί, είναι ανθεκτικό και βολικό για χρήση στο γραφείο, το σπίτι ή τον δρόμο. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και άνεση! Αποκτήστε το Coffee Time τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα!
36719
5213006892370
1,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ROL ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ 380gr.

Ανανεωτικό ρολό για πλύσιμο στο χέρι 380gr. Ιδανικό για κάθε σπίτι και κάθε χρήση. Με μοναδική σύνθεση που αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα στο πλύσιμο σας!
Τιμή 1,16 €

ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ professional (17041)

Το πηρούνι γλυκού professional (17041) είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ζαχαροπλάστη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το εργονομικό σχεδιασμό, αυτό το πηρούνι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο λεπτομερή και εντυπωσιακά γλυκά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις δημιουργίες σας με αυτό το εξαιρετικό εργαλείο!
Τιμή 0,43 €

Head & shoulders σαμπουαν 300ml classic clean

Head & Shoulders σαμπουάν 300ml Classic Clean είναι ένα προϊόν που δίνει λάμψη και φρεσκάδα στα μαλλιά σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφαιρεί τα υπολείμματα και τον προστατεύει από την πρόκληση της πιτυρίδας. Απολαύστε το αίσθημα ενός καθαρού και υγιούς τριχώματος με το Head & Shoulders σαμπουάν Classic Clean.
Τιμή 3,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Bic καλσόν collant 20den No1-2 καραμελέ

Τα Bic καλσόν collant 20den No1-2 καραμέλε είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει σέξι και εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Με τη μοναδική ποιότητα και στυλ της εταιρίας Bic, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αναδείξτε το σώμα σας με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο και κλέψτε τις εντυπώσεις με το λαμπερό σας στυλ. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τα Bic καλσόν collant 20den No1-2 καραμέλε τώρα κ
Τιμή 1,56 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών ragu rich contadina 400gr

Η Barilla Ragù Rich 400gr Contadina είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα και να ανακαλύψετε μια νέα εμπειρία γευστικής ηδονής. Απολαύστε τη γεύση της φύσης με τη Barilla Ragù Rich 400gr Contadina και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!

Τιμή 3,10 €

Παπουτσάνης φυτικό σαπούνι με ελαιόλαδο λευκό 125gr

Στέρεο σαπούνι με εξαιρετική καθαριστική δράση, παρέχει ολοκληρωμένη υγιεινή για την επιδερμίδα. Με αγνή παραδοσιακή συνταγή και τη σοφία της φύσης, το φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ φροντίζει φυσικά το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, εδώ και 150 χρόνια. Δερματολογικά ελεγμένο. 100% Φυσικό Προϊόν.

Τιμή 0,59 €

Παπαδοπούλου μπισκότα διπλογεμιστά με σοκολάτα 230gr

Τα κλασικά, αυθεντικά γεμιστά μπισκότα που όλοι μεγαλώσαμε με τις γεύσεις τους! Γεμιστά μπισκότα κακάο με νοστιμότατη διπλή κρέμα κακάο.

Τιμή 1,34 €

Jannis μαντολάτο 130gr

Πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς Συντηρητικά

Χωρίς γαλακτοκομικά

Πηγή ενέργειας

Ολόκληροι καρποί

Απαραίτητες θρεπτικές ουσίες

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Τιμή 1,45 €