• ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (ΣΤΕΝΟ) (SINGLE WALL) (12οz) - (50τεμ.)  - 1
  • ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (ΣΤΕΝΟ) (SINGLE WALL) (12οz) - (50τεμ.)  - 1

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (ΣΤΕΝΟ) (SINGLE WALL) (12οz) - (50τεμ.)

Το Ποτήρι Χαρτίνο Coffee Time είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ! Με μοναδικό και στιλάτο design, σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης του αγαπημένου σας ροφήματος. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτί, είναι ανθεκτικό και βολικό για χρήση στο γραφείο, το σπίτι ή τον δρόμο. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και άνεση! Αποκτήστε το Coffee Time τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα!
36719
5213006892370
1,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ καλαθι γραφειου νο 555

Το Κυκλωψ καλάθι γραφείου νο 555 της εταιρίας είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε γραφείο. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, προσφέρει άνεση και οργάνωση στον χώρο εργασίας σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο για μακροχρόνια χρήση. Με τον Κυκλωψ καλάθι γραφείου νο 555, η τάξη και η λειτουργικότητα έρχονται στο επίκεντρο της εργασίας σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασ
Τιμή 1,54 €

Tns γλάστρα πλαστική stala No2

Η Tns γλάστρα πλαστική Stala No2 είναι η ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτικότητά της, αποτελεί το τέλειο αξεσουάρ για τον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο σας. Φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό υλικό, η γλάστρα αυτή θα διατηρήσει το φυτό σας φρέσκο και λαμπερό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Tns γλάστρα πλαστική Stala No2 και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητ
Τιμή 1,07 €

LOGO ΚΟΛΛΑ G ΚΑΡΤΕΛΑ 10Χ10GR

Η LOGO ΚΟΛΛΑ G ΚΑΡΤΕΛΑ 10Χ10GR είναι η τέλεια λύση για κάθε σας ανάγκη κόλλησης. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν αυτό θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Αποκτήστε τη LOGO ΚΟΛΛΑ G ΚΑΡΤΕΛΑ 10Χ10GR τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα και απόδοση που προσφέρει. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 6,85 €

Ses συρμα για σκευη κουζινας νο70

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για την τέλεια οργάνωση της κουζίνας σας με το Ses σύρμα για σκεύη κουζίνας νο70! Με ανθεκτική κατασκευή και εύκολη τοποθέτηση, αυτό το προϊόν θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την αποθήκευση στην κουζίνα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Ses σύρμα για σκεύη κουζίνας νο70 τώρα!
Τιμή 0,44 €

Κορυφαία προϊόντα

LIFEBUOY ΜΠΑΡΑ ΣΑΠΟΥΝΙ 90gr

Η Lifebuoy μπάρα σαπουνιού 90gr είναι ο τέλειος σύμμαχος για την προσωπική σας υγιεινή και προστασία. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει αντιβακτηριδιακά συστατικά, το Lifebuoy σαπούνι καθαρίζει βαθιά και προστατεύει το δέρμα σας από τα βακτήρια. Αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε τώρα το Lifebuoy μπάρα σαπουνιού 90gr και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και προστασίας κάθε μέρα!
Τιμή 0,50 €

Lime σφουγγάρι μπάνιου διπλής όψης 14,5x8x5cm

Το Lime σφουγγάρι μπάνιου διπλής όψης 14,5x8x5cm είναι το απόλυτο εργαλείο για την περιποίηση σας στο μπάνιο. Με τη διπλή του όψη, μπορείτε να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού και απολέπισης. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του διασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η μοναδική του σχεδίαση θα δώσει ένα αίσθημα πολυτέλειας στο μπάνιο σας. Αποκτήστε το Lime σφουγγάρι μπάνιου τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας!
Τιμή 0,48 €

Μανταλάκια πλαστικά μεγάλα 24τεμ

Τα μανταλάκια πλαστικά μεγάλα 24τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινότητά σας. Με ανθεκτική κατασκευή και μοντέρνο design, αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που οργανώνετε τον χώρο σας!
Τιμή 0,72 €

Agros χυμός μπανάνα 1lt

Φρουτοποτό Μπανάνα

Συστατικά: Νερό, πουρές μπανάνας 20%, ζάχαρη, χυμός λεμονιού. Αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ.

Τιμή 1,12 €