• ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΠΕΖ  - 1
  • ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΠΕΖ  - 1

ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΠΕΖ

Η πλαστική πιατοθήκη νεροχύτη ΚΥΚΛΩΨ σε μπεζ χρώμα είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, αυτή η πιατοθήκη είναι ανθεκτική και εύκολη στη χρήση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα προσθέσει ένα αισθητικά ελκυστικό στοιχείο στην κουζίνα σας. Αγοράστε την τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ!
36716
5202707010718
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

GILLETTE 5 ΞYΡΑΦΑΚΙΑ BLUE ΣΤΑΘΕΡΟ

Τα GILLETTE 5 ΞYΡΑΦΑΚΙΑ BLUE ΣΤΑΘΕΡΟ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε άντρα που θέλει ένα κομψό και απροβλημάτιστο look. Με τις πέντε λεπίδες που προσφέρουν απαλή ξύριση και το σταθερό λαβής για άνετο κράτημα, αυτά τα ξυραφάκια θα σας βοηθήσουν να δείχνετε πάντα περιποιημένοι και εντυπωσιακοί. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
Τιμή 2,02 €

ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΦΕΤΑ)

Η ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΦΕΤΑ) είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και αρωματική νότα στα πιάτα σας. Η πλούσια γεύση της ντομάτας συνδυάζεται με την πλούσια και κρεμώδη υφή της φέτας, δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα. Αποκτήστε την ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ τώρα και αναβαθμίστε τη γαστρονομική εμπειρία σας!
Τιμή 2,72 €

NIVEA MICELLAIR ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 400ml - (SENSITIVE SKIN)

Αποκτήστε το NIVEA MICELLAIR ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 400ml - (SENSITIVE SKIN) για ένα απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματός σας. Η μοναδική φόρμουλα MicellAIR απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης. Ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα, το NIVEA MICELLAIR ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ θα γίνει η καθημερινή σας συνήθεια για να αποκτήσετε λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.
Τιμή 5,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Prices κερία ρεσώ μεγάλα 10 ωρών 12τεμ

Οι τιμές για τα κεριά ρεσώ μεγάλα 10 ωρών σε συσκευασία 12 τεμαχίων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή, την ποιότητα των υλικών και τον τύπο του κεριού. Συνήθως, οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 10-20 ευρώ ανά συσκευασία, ανάλογα με την ποιότητα και τον κατασκευαστή. Είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε τις τιμές σε διάφορα καταστήματα πριν κάνετε την αγορά σας.
Τιμή 3,93 €

Santa Maria tortilla chips με μπάρμπεκιου 475gr

Οι Santa Maria tortilla chips με μπάρμπεκιου 475gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μπάρμπεκιου σε κάθε δαγκωματάκι, και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε μια εκδρομή γεύσεων. Με τις Santa Maria tortilla chips, κάθε σας στιγμή γίνεται μια γιορτή γεύσεων. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 4,79 €

Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 32x12x41cm 25τεμ

Μια υπέροχη τσάντα χαρτίνη 25 τεμαχίων, με διαστάσεις 32x12x41 εκατοστά, σε φυσικό καφέ χρώμα και όμορφο στριφτό χερούλι. Η τέλεια επιλογή για να μεταφέρετε τα αγοραστικά σας με στυλ και άνεση. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε σε κάθε σας εμφάνιση!

Τιμή 4,11 €

Bounty ρόφημα σοκολάτας 350ml

Το απόλυτο απόλαυσης ρόφημα σοκολάτας Bounty 350ml! Απολαύστε την πλούσια γεύση της σοκολάτας Bounty σε κάθε γουλιά. Ένα απαραίτητο καλοκαιρινό απόλαυσης που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της γλυκιάς απόλαυσης. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της Bounty!
Τιμή 2,13 €