• ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ 370ml - (GC-41)
  • ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ 370ml - (GC-41)

ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ 370ml - (GC-41)

Το διαφανές ποτήρι χυμού 370ml είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή αναζωογόνησης. Με το μοντέρνο του design και την ευκολία στη χρήση, θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα σας. Απολαύστε τον χυμό σας με στυλ και κομψότητα, δίνοντας μια νότα φρεσκάδας και χαράς σε κάθε πρωινό ξύπνημα ή απογευματινή ανάπαυση. Αγοράστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πίνειν!
37003
5209800096397
4,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ φαγητοδοχειο μπαγκετα

Το Κυκλωψ φαγητοδοχείο μπαγκέτας της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει την κουζίνα σας και θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, το Κυκλωψ φαγητοδοχείο μπαγκέτας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 1,39 €

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 28μεζ 1,4lt

Το SKIP Υγρό 28μεζ. (1,40 lit) - (ACTIVE CLEAN) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Με την προηγμένη τεχνολογία ACTIVE CLEAN, το SKIP εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα που διαρκούν. Αφήστε το SKIP να φροντίσει τα ρούχα σας, για να απολαύσετε μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 6,45 €

Tesori αφρολουτρο 500ml forest ritual

Το Tesori αφρολουτρο 500ml forest ritual είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια μοναδική εμπειρία λουσίματος. Η φρέσκια μυρωδιά του δάσους θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φυσική ομορφιά και χαλάρωση. Αφήστε το Tesori forest ritual να αγκαλιάσει τις αισθήσεις σας και να σας χαρίσει μια αίσθηση ευεξίας και αναζωογόνησης. Αγοράστε το τώρα και αφεθείτε στη μαγεία του!
Τιμή 4,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava nature τηγάνι από αλουμίνιο με επίστρωση από πέτρα 26cm

Το τηγάνι αλουμινίου με επίστρωση από πέτρα 26cm της Nava είναι η ιδανική επιλογή για εύκολο μαγείρεμα και υγιεινές γεύσεις. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη χρήση, αυτό το τηγάνι θα σας συντροφεύσει για πολλά χρόνια. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του μαγειρέματος με τη Nava!
Τιμή 15,11 €

Tuboflo αποφρακτικό για ζεστό νερό 60gr

Ανακαλύψτε το Tuboflo αποφρακτικό για ζεστό νερό 60gr της εταιρίας Tuboflo και απολαύστε αποτελεσματική απόφραξη με ελάχιστη προσπάθεια. Μην αφήνετε τις αποφράξεις να σας εμποδίζουν, αποκτήστε το Tuboflo τώρα και απολαύστε άμεσα αποτελέσματα.
Τιμή 0,61 €

Crispy king ρυζογκοφρέτες με μαύρη σοκολάτα και στέβια 70gr

Οι Crispy king ρυζογκοφρέτες με μαύρη σοκολάτα και στέβια 70gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και υγείας. Απολαύστε την τραγανή γεύση του ρυζιού με την πλούσια γεύση της μαύρης σοκολάτας, χωρίς να ανησυχείτε για την πρόσληψη ζάχαρης, χάρη στη χρήση στέβιας. Αποκτήστε τώρα τις Crispy king ρυζογκοφρέτες και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε δόση!
Τιμή 1,39 €

Estia magma ταψί ορθογώνιο με σχάρα με επίστρωση πέτρας 45,5x30,4x7cm

Το Estia magma ταψί ορθογώνιο με σχάρα με επίστρωση πέτρας 45,5x30,4x7cm είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την εξαιρετική αντοχή του, αυτό το ταψί θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νόστιμα γεύματα με άρωμα εστίας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της μαγειρικής με το Estia magma ταψί!
Τιμή 9,27 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto siciliana 190gr

Η σάλτσα μαγειρικής "Pesto Siciliana" της Barilla είναι μια προϊόν σάλτσας που παράγεται από την εταιρεία Barilla, μία από τις γνωστότερες εταιρείες παραγωγής ζυμαρικών και συναφών προϊόντων τροφίμων. Η "Pesto Siciliana" είναι μια παραλλαγή της παραδοσιακής ιταλικής σάλτσας πέστο, με ειδικά υλικά που αντιπροσωπεύουν τη γεύση της Σικελίας.

Τιμή 2,75 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού