• Jumbo γαριδάκια classic χωρίς γλουτένη 90gr
  • Jumbo γαριδάκια classic χωρίς γλουτένη 90gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOhonos snacks

Jumbo γαριδάκια classic χωρίς γλουτένη 90gr

Το JUMBO SNACKS 90gr. - (CLASSIC) (χωρίς γλουτένη) (81131) είναι ο τέλειος συνοδός για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του και την απουσία γλουτένης, θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το μόνος σας ή μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Αγοράστε τώρα το JUMBO SNACKS 90gr. - (CLASSIC) (χωρίς γλουτένη) (81131) και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
36675
5204193811312
1,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

🌾Χωρίς γλουτένη

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά
🌾Χωρίς γλουτένη

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Long chips από πουρέ πατάτας με τυρί 75gr

Οι Long Chips είναι οι νόστιμες πατατοτσιπς που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις συνηθισμένες τσιπς! Με την απαλή γεύση του πουρέ πατάτας και τον πλούσιο τυρί, αυτό το συνδυασμό θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τα Long Chips σε κάθε διάθεση και ανακαλύψτε τη νέα εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,22 €

Jumbo chips κυματιστά με bbq 280gr

Τα Jumbo chips κυματιστά με bbq 280gr από την εταιρία Ohonos snacks είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ! Με την τέλεια ισορροπία γεύσης μεταξύ κυματιστού τσιπς και bbq, θα σας καθηλώσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε περίσταση και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης με τους φίλους σας. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να εθιστείτε!
Τιμή 2,16 €

El sabor nacho chips texas BBQ 425gr

Οι El sabor nacho chips texas BBQ 425gr είναι ο ιδανικός συνοδός για κάθε σας στιγμή διασκέδασης. Με την εκλεπτυσμένη γεύση τους Texas BBQ, σίγουρα θα σας ταξιδέψουν στην πιο αυθεντική γεύση των νότιων πολιτειών. Απολαύστε τις σε κάθε περίσταση και αναδείξτε την εμπειρία σας με το El sabor nacho chips texas BBQ 425gr της εταιρίας EL SABOR. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και απολαύστε τη γεύση!
Τιμή 2,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Βιολάντα μπισκότα cookies full 45 με φουντούκια 150gr

Απολαυστικό μπισκότο με στρογγυλή ακτινωτή λευκή επιφάνεια εξωτερικά και 45% γέμιση ρευστής κρέμας κακάο.Με ανάμικτη γεύση και άρωμα κακάο και βανίλια, σε συνδυασμό με φουντούκι και τραγανή υφή εξωτερικά και κρεμώδης στο εσωτερικό του μπισκότου.

Τιμή 1,65 €

Air Wick botanica αρωματικό κερί moroccan mint & pink grapefruit 205gr

Μείγμα μοναδικών αρωμάτων Moroccan mint και pink grapefruit σε ένα υπέροχο κερί 205gr. Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε μακρινούς προορισμούς και να χαλαρώσει με την ευχάριστη αίσθηση αυτού του αρωματικού κεριού. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ζωντάνιας που δημιουργείται στο χώρο σας και ανανεώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το Air Wick Botanica.

Τιμή 4,18 €

Croco δημητριακά μαξιλαράκια γεμιστά με κακάο 100gr

Απολαύστε την τρυφερή γεύση των Croco δημητριακών μαξιλαρακιών γεμισμένων με 100gr κακάο. Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε να το απολαύσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,57 €

Dove αφρόλουτρο pampering shea butter & vanilla scent 720ml

Το Dove αφρολουτρo 720ml με αρωμα shea butter & vanilla είναι μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης για το σώμα. Η βελούδινη υφή του αγκαλιάζει το δέρμα σας, ενώ το αισθησιακό άρωμα του σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη, ενώ η μακράς διαρκείας φόρμουλα του εξασφαλίζει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το Dove αφρολουτρo 720ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περι
Τιμή 3,31 €

Poco loco σάλτσα dip sour cream 300gr

Η Poco loco σάλτσα dip sour cream 300gr είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τα σνακ και τα φαγητά σας. Με την πλούσια γεύση της σάλτσας σε συνδυασμό με την κρεμώδη υφή της, θα σας καταπλήξει από την πρώτη δοκιμή. Απολαύστε την με τα nachos, τα τσιπς ή ακόμα και με λαχταριστά λαχανικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την Poco loco σάλτσα dip sour cream 300gr και να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,95 €