• Piltsis σαλτσα τοματας 330gr
  • Piltsis σαλτσα τοματας 330gr

Piltsis σαλτσα τοματας 330gr

Η Piltsis σάλτσα τομάτας 330gr είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της γεύσης και της ποιότητας. Με φρέσκες ντομάτες και πλούσιο άρωμα, αυτή η σάλτσα θα σας κάνει να ανακαλύψετε ξανά τη γεύση των πιάτων σας. Απολαύστε τη με ζυμαρικά, πίτσα ή όπως σας αρέσει καλύτερα. Αγοράστε τώρα την Piltsis σάλτσα τομάτας 330gr και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
35465
5200121323414
1,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ LARGE (05-950-2995)

Η μεταλλική γλάστρα Large της Tns είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Με την ποιότητα και την αντοχή της μεταλλικής κατασκευής, αυτή η γλάστρα θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Διατίθεται σε 4 υπέροχα χρώματα που θα ταιριάξουν τέλεια με τον υπάρχοντα διακοσμητικό σας στυλ. Αποκτήστε τώρα τη δική σας γλάστρα Large από την Tns και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό τρ?

Τιμή 2,68 €

TNS ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (48x68cm) - (39-950-2204)

Η πετσέτα κουζίνας της TNS είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε μαγειρέματος και καθαριότητας στην κουζίνα. Με τις διαστάσεις 48x68cm, προσφέρει μεγάλη επιφάνεια κάλυψης και απορρόφησης. Απαλή στην υφή και ανθεκτική στη χρήση, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την κουζίνα σας χωρίς αυτήν. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Sidirela πάτοι υποδημάτων γυναικείοι ανατομικοί one size για 38-41

Οι Sidirela πάτοι υποδημάτων γυναικείοι ανατομικοί one size είναι η ιδανική επιλογή για άνεση και στυλ. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και απόλυτη εφαρμογή σε μεγέθη 38-41, οι πάτοι Sidirela θα σας προσφέρουν την υποστήριξη που χρειάζεστε καθημερινά. Αποκτήστε τους τώρα και αναδείξτε το στυλ και την άνεσή σας σε κάθε βήμα!
Τιμή 3,37 €

Lenor μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt

Ανανεώστε την αίσθηση των ρούχων σας με το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt. Απολαύστε την απαλότητα και το άρωμα που διαρκεί, κάνοντας τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και μαλακά. Αφήστε την Lenor να φέρει τη ζεστασιά και την άνεση στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 27,97 €

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one crisp linen 400ml

Tο Απολυμαντικό spray Dettol μπορεί να σας βοηθήσει να προστατέψετε την οικογένειά σας από μικρόβια συμβάλλοντας στην πρόληψη των επιβλαβών βακτηρίων και ιών. Η μοναδική σύνθεση του Dettol αποδεδειγμένα εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων και ιών συμπεριλαμβανομένων των E. coli, της σαλμονέλας και του ιού της γρίπης στις επιφάνειες με τις οποίες έρχεστε σε επαφή καθημερινά.

Τιμή 4,22 €