• Piltsis μουσταρδα 360gr, πικαντικη
  • Piltsis μουσταρδα 360gr, πικαντικη

Piltsis μουσταρδα 360gr, πικαντικη

Η πικάντικη μουστάρδα Piltsis 360gr είναι το ιδανικό συνοδευτικό για κάθε γεύμα σας. Με την έντονη γεύση της και την πλούσια υφή της, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε έναν νέο επίπεδο γεύσης. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, σάλτσες και όπου αλλού φανταστείτε. Αφεθείτε στην απόλαυση και αγοράστε τώρα την Piltsis μουστάρδα 360gr!
35463
5200121321519
2,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml PROTECT CARE

Αποκτήστε το NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml PROTECT CARE για ένα απαλό και λείο ξύρισμα που προστατεύει το δέρμα σας. Η ειδική του φόρμουλα ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα σας, ενώ παρέχει προστασία κατά του ερεθισμού και των κοκκινίλων. Απολαύστε μια απόλυτα άνετη εμπειρία ξυρίσματος με το NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ PROTECT CARE.
Τιμή 2,73 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ICE MINT 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Απολαύστε τη δροσιά του λευκού πάγου στο στόμα σας με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ICE MINT. Με 600 τζούρες και 20mg νικοτίνης, αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αναζωογονητική γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 6,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Το εκλεκτό σιμιγδάλι χονδρό 500gr

Το εκλεκτό σιμιγδάλι χονδρό σε συσκευασία 500γρ είναι η ιδανική επιλογή για την παρασκευή γλυκών, αρτοποιητικών και γενικώς για διάφορες συνταγές που απαιτούν τη χρήση σιμιγδαλιού. Το χονδρό σιμιγδάλι δίνει υπέροχη υφή και αφήνει έναν χαρακτηριστικό και νόστιμο γευστικό αποτέλεσμα.

Τιμή 0,82 €

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό λεβάντα και εκχύλισμα σταφυλιού 750ml

Το Υγρό Κρεμοσάπουνο Dettol παρέχει στο δέρμα σας μια απαλή αίσθηση καθαριότητας . Η μοναδική σύνθεσή του για ευαίσθητες επιδερμιδες αφήνει στα χέρια σας μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης.

Τιμή 3,55 €

AIM οδοντόβουρτσα white system μέτρια

Για όσους δίνουν έμφαση στη λευκότητα των δοντιών τους. Αποτελείται από ελαστική μεμβράνη που περιέχει περλίτη - ένα υλικό στίλβωσης που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι, το οποίο βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων και στο γυάλισμα του σμάλτου για φυσικά λευκότερα δόντια, που παραμένουν λευκά.

87% ανακυκλωμένη πλαστική συσκευασία*.

* Αφορά το πλαστικό περίβλημα.

Τιμή 2,29 €

Cesar σκυλοτροφή μοσχάρι 150gr

Πλήρης υγρή τροφή για σκύλους σε ταψάκι.

  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μικρόσωμων φυλών.
  • Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές, τεχνητά αρώματα και ζάχαρη.

Σύνθεση: Κρέας και ζωικά παράγωγα (60%, εκ των οποίων μοσχάρι 4%), δημητριακά, μεταλλικά στοιχεία, παράγωγα φυτικής προέλευσης.

Τιμή 1,53 €