• Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ πρασινη
  • Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ πρασινη

Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ πρασινη

Ζebra. Αγοράστε τώρα για μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας! Η ποιότητα και η απόδοση των πετσετών μας θα σας εντυπωσιάσουν. Μην το χάσετε!
35018
3800090305774
0,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Piltsis μαγιονεζα 320gr,

Piltsis μαγιονέζα 320gr είναι το απόλυτο απαραίτητο συστατικό για κάθε γεύμα! Με την απαλή του γεύση και την κρεμώδη υφή, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορεί να συγκριθεί. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, burgers και άλλα πολλά. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λαχταριστές προτάσεις γεύσεων με την Piltsis μαγιονέζα!
Τιμή 3,16 €

Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr καστανο φακορυζο

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Τυρολέζα ετοιμού γεύματος 300gr καστανό φακορύζου από την εταιρία μας. Μια νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, που θα σας κερδίσει με την ποιότητά του και την ευκολία στην παρασκευή του. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και απολαύστε την ικανοποίηση που προσφέρει.
Τιμή 1,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Viva χυμός exotic με 9 φρούτα 1lt

Ο χυμός Viva προσφέρει πλούσια γεύση fresh exotic χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και ζάχαρης ,μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,50 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίκαλης 175gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 1,60 €

Agnotis μωρομάντηλα supreme 3x40τεμ

Τα αγνωτικά μωρομάντηλα προσφέρουν προστασία και φροντίδα για το μωρό σας. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει 40 μωρομάντηλα, με ένα επιπλέον δώρο ακόμα. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι απαλά και απορροφητικά, καθιστώντας την αλλαγή του πάνας εύκολη και άνετη για το μωρό σας. Επιλέξτε τα αγνωτικά μωρομάντηλα για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας.

Τιμή 2,88 €

Monster ενεργειακό ποτό mango 500ml

Το Monster ενεργειακό ποτό mango 500ml είναι το απόλυτο αναζωογονητικό ποτό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Με την απίστευτη γεύση του mango, θα απολαύσετε κάθε γουλιά και θα νιώσετε τη διαφορά στην ενέργειά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να απογειώσετε την απόδοσή σας!
Τιμή 1,26 €